Sarka Kata dögös ruhában készül a karácsonyra

2016.12.19. 13:57

Már javában készülődik Sarka Kata a karácsonyra, ugyan az ajándékvásárlást újra kell kezdenie, mivel gyermekei megtalálták az eldugott meglepetést. A műsorvezető emellett külsőleg is készül az ünnepekre: dögös miniruhában és vadító ajkakkal pózol.

Alig takarja Sarka Kata hosszú combjait az a ruha, amiben egy karácsonyi fotózáson pózolt. A műsorvezető már nagyon ünnepi hangulatban van. A karácsonyfát már rég feldíszítették, hatalmas színpompás fenyőfa alá várják az ajándékokat. Ez ugyan okoz egy kis nehézséget a műsorvezetőnek, ugyanis a gyerekek nemrég megtalálták az eldugott meglepetést. Kata a követőitől kért tanácsot, hogy a megvásárolt játékon kívül még mit adhatna gyermekeinek.

Dögösen készül a karácsonyra Sarka KaraForrás: Facebook/Sarka Kata

Rajongóitól azonban nemcsak kér, Kata ad is. Nemrég például egy dögös fotóval örvendeztette meg követőit. A műsorvezető szexi, karácsonyi miniruhában pózolt egy fotózás kedvéért, ebből mutatott ízelítőt a fanoknak. A rövid, piros kis semmiség alig takar valamit Kata idomaiból, már ez is bőven elég lenne a teljes sikerhez, de a vörös, és vadító ajkaival lett teljes az összhang.

Sarka Kataünnepkarácsonydögös