Sarka Kata dögös ruhában készül a karácsonyra

karácsony Sarka Kata dögös ünnep
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már javában készülődik Sarka Kata a karácsonyra, ugyan az ajándékvásárlást újra kell kezdenie, mivel gyermekei megtalálták az eldugott meglepetést. A műsorvezető emellett külsőleg is készül az ünnepekre: dögös miniruhában és vadító ajkakkal pózol.

Alig takarja Sarka Kata hosszú combjait az a ruha, amiben egy karácsonyi fotózáson pózolt. A műsorvezető már nagyon ünnepi hangulatban van. A karácsonyfát már rég feldíszítették, hatalmas színpompás fenyőfa alá várják az ajándékokat. Ez ugyan okoz egy kis nehézséget a műsorvezetőnek, ugyanis a gyerekek nemrég megtalálták az eldugott meglepetést. Kata a követőitől kért tanácsot, hogy a megvásárolt játékon kívül még mit adhatna gyermekeinek.

Dögösen készül a karácsonyra Sarka Kara Forrás: Facebook/Sarka Kata

Rajongóitól azonban nemcsak kér, Kata ad is. Nemrég például egy dögös fotóval örvendeztette meg követőit. A műsorvezető szexi, karácsonyi miniruhában pózolt egy fotózás kedvéért, ebből mutatott ízelítőt a fanoknak. A rövid, piros kis semmiség alig takar valamit Kata idomaiból, már ez is bőven elég lenne a teljes sikerhez, de a vörös, és vadító ajkaival lett teljes az összhang.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.