Félmillióba került Andy Vajna és Timi új családtagja

Forrás: Facebook/Tímea Vajna -
berni pásztorkutya kutya óvoda filmforgatás családtag vagyon Andy Vajna Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyolchetes kölyökkutyának végleges neve még nincs, de ha ügyes lesz, akár filmforgatásokra is viszik majd. Hollywoodi sztár lesz belőle?

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Vajnáék baby-je, a tündéri berni pásztorkutya a minap érkezett meg híres családjába. A cuki blökiről készült videók nem sokkal később már Timi közösségi oldalán landoltak. Most pedig kiderült: busás áron, potom félmillió forintért jutottak hozzá a remek alomból származó kis kedvenchez – írja a Bors.

Íme, a kis család Forrás: Facebook/Tímea Vajna

„Andyvel már fél éve kerestünk az ilyen fajta kutyusok között. Aztán néhány hete Biatorbágyon sikerült rátalálnunk" – mondta a lapnak Timi, aki azt is elárulta, nem sajnáltak ennyit kiadni érte. „A kedvencünkön máris látjuk a rá jellemző tulajdonságokat: családcentrikus, nyugodt, kiegyensúlyozott, vidám és barátságos. A választásunkkor nagyon fontos volt a fajtatisztasága, hiszen csak akkor szabályosak a foltok a kutyuson" – fejtett ki Vajnáné, aki elárulta azt is, hogy a blöki óvodában fog okosodni, és ha ügyes és picit idősebb lesz, akkor filmforgatásokra is magukkal viszik majd.

A négylábúnak egyelőre még nincs neve, törzskönyvezett neve Chandler. „A Chandler tényleg nem rossz, hiszen ő a Jóbarátok sztárja, de mi ezt meg akarjuk változtatni. A Rambón gondolkozunk, ez illene egy ilyen erős fiúhoz" – elmélkedett Timi.

Cuki babaruhát vettek Caramelékhttp://www.life.hu/csalad/20140317-caramel-es-varandos-kedvese-mar-megvettek-az-elso-babaruhat.htmlAz énekes és kedvese máris beszerezte az első ruhácskát a születendő gyermeknek. Vajon kék vagy rózsaszín a rugdalózó?CsaládUltrahangos fotót posztolt Sarka Katahttp://www.life.hu/csalad/20140312-sarka-kata-ultrahangos-fotot-posztolt-facebook-oldalara.htmlElőször magyarázat nélkül rakta ki a felvételt, így sokan azt hitték, Hajdúné ismét terhes. Nem sokkal később azonban előállt az igazsággal...CsaládOrigoSzoptatós fotókkal kampányolnak az apákhttp://www.life.hu/csalad/20140307-szoptatos-kampanyfotokkal-hivjak-fel-a-figyelmet-az-apak-arra-hogy-kiallnak-a-nok-mellett.htmlÍgy hívják fel a figyelmet arra, hogy támogatják a szoptató nőket.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.