Eljött az idő: Brad Pitt végre találkozhatott legidősebb fiával

Forrás: AFP/2010 Getty Images/Chris Graythen -
Brad Pitt válás Maddox Jolie-Pitt család Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt már kétszer láthatta a gyermekeit, amióta Angelina Jolie beadta a válókeresetet. Ám legidősebb fiával, Maddox-szal most beszélhetett először. 

Szeptember közepe óta Brad Pitt és a gyerekek kétszer találkozhattak, Maddox fiával azonban szerdán beszélhetett először a világsztár. A TMZ számolt be a találkozásról, ami szeptember 14. óta az első alkalom volt: ekkor történt ugyanis az az ominózus eset, amikor Brad Pitt állítólag drog és alkohol hatása alattveszekedett a gyerekkel családja előtt egy repülőgépen.

Brad és Maddox 2010-ben Forrás: AFP/2010 Getty Images/Chris Graythen

Az ügyben egyébként az FBI is nyomoz, két ügynök a napokban hallgatta ki Angelina Joliet és a gyerekeket. Brad Pitt és Maddox találkozásáról még részleteket nem közöltek.

A kambodzsai fiút Angelina Jolie fogadta örökbe 2002-ben, két évvel azelőtt, hogy összejött Brad Pittel. Maddox és Angelina kööztt nagyon szoros a kapcsolat, viszont a fiú már elmúlt 14 éves, így állítólagmajd dönthet arról, kivel szeretne élni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.