Patrick Dempsey sorozat Simon Baker sztár Rékasi Károly Babicsek Bernát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexik, tehetségesek és napról napra nézők tízezreit szegezik a képernyők elé. Íme, tíz sorozatsztár, akik miatt gondolkodás nélkül a tévé távkapcsolója után nyúlunk.

1. Wentworth Miller - Szökés

Nők milliói önként vonulnának börtönbe, ha a cellatársuk a sorozatbeli Michael Scofield lehetne. A színész különleges külsejét fekete apjának és fehérbőrű anyjának köszönheti - ereiben afroamerikai, jamaikai, német, holland és libanoni vér csörgedezik. A tudásért sem kell a szomszédba mennie: a Princeton Egyetemen tanárként diplomázott. Magánéletét nem szívesen teregeti a nyilvánosság elé. Észrevetted, hogy az egyik szeme zöld, a másik barna?

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2. Simon Baker - A mentalista

A bonyolult bűnügyeket különleges képességeivel megoldó Patrick Jane manapság az egyik legszexisebb nyomozó. Simon Tasmaniában született, első színészi sikerét egy jégkrémreklámban érte el. Dolgozott betonkeverő mellett segédmunkásként, de volt kertész, mosogató és kocsmáros is. Egyik legjobb barátja Nicole Kidman - harmadik gyermekének a színésznő lett a keresztanyja.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

3. James Denton - Született feleségek

Mi is bevállalnánk egy csőtörést, ha olyan vízvezeték-szerelő hárítja el a problémát, mint a népszerű sorozat Mike Delfinója. James újságírás és reklám szakon diplomázott, majd számtalan tévésorozatban játszott mellékszerepeket. Második feleségével és két gyermekével boldog családapa. Frontembere a sorozatsztárokból alakult Band from Tv együttesnek - gitáron játszik.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

4. Goran Visnjic - Vészhelyzet

George Clooney távozásával megüresedett a kórházsorozat szépfiú-szerepe, és ekkor toppant be Dr. Luka, akinek, valljuk be: szívesen lennénk a magánbetegei. Goran 18 évesen a Jugoszláv Néphadseregben ejtőernyős, majd katona volt. 21 évesen már Hamlet szerepét bízták rá a Dubrovniki Nyári Fesztiválon. 1999-ben szerepelt Madonna Power of Goodbye című klipjében.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

5. Jason Lewis - Szex és New York

A sorozatban sok volt az egy négyzetméterre jutó helyes pasi - nálunk Samantha színészpalántája, a szexis, kölyökképű Smith Jerod viszi a prímet. Évekig heti ötvenöt órát dolgozott pincérként, hogy elég pénzt gyűjtsön össze ahhoz, hogy eljusson Párizsba, egy modellügynökséghez. Innen egyenes út vezetett a Ray Ban, a Tommy Hilfiger és a Boss kampányokba - majd a Szex és New York stáblistájába.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

6. Milo Ventimiglia - Hősök

Odavagyunk a szuperhősökért - és Peter Petrelli is legalább olyan szexi, mint Batman.
Apai ágon szicíliai, anyai ágon angol, ír, skót, francia, olasz és cseroki indián felmenőkkel büszkélkedhet. Játszott a Helyszínelőkben és a Szívek szállodájában, sőt Fergie, a Black Eyed Peas énekesnőjének egyik klipjében is. Gyakran bonyolódik románcba filmbeli partnernőivel.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

7. Patrick Dempsey - Grace klinika

A sármos orvost, Dr. Derek Shepherdet látva mi sem félnénk egy kellemetlen műtéttől. A színész azóta kinőtte a sorozatot, és több mozifilmben - Bűbáj, Mindenütt nő, Valentin nap - kapott főszerepet. Második felesége mellett boldog házasságban él, első felesége nála 27 évvel volt idősebb. Munkája mellett szenvedélye az autóversenyzés.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

8. Rékasi Károly - Barátok közt

Szerencsére a magyar sorozatok is bővelkednek jóképű pasikban. Itt van mindjárt a sorozat rosszfiúja, a Bartha Zsoltot megformáló Rékasi Károly, aki mostanában a pálinkafőzés tudományában jeleskedik. Sajnos egy ideig nélkülöznünk kellett a karakteres sármőrt, de jó hír a rajongóknak, hogy Bartha Zsolt hamarosan visszatér a Mátyás király térre...

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

9. Babicsek Bernát - Szeress most!

A sorozat rosszfiúját alakító Bernát ma főszerepet játszik az Őrült nők ketrece és a Hamupipőke színházi darabokban. 15 éve szerelem fűzi a tangóharmonikához - új lemezén csokorba gyűjtötte a legszebb tangóslágereket. Pár hete minden hétköznap élvezhetjük csábító mosolyát - ő a Barátok közt női szíveket megmelengető szakácsa. Mi is szívesen megkóstolnánk a főztjét.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


Miért választanak a nők lúzereket?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20101109-miert-valasztanak-a-nok-luzereket.htmlÚj nővel ágyba bújni - az elhagyott pasi naplójábólhttp://www.life.hu/szeress/ferfibeszed/20101110-uj-novel-agyba-bujni-az-elhagyott-pasi-naplojabol.htmlSzabó Győző vállalja züllött múltjáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101113-szabo-gyozo-vallalja-zullott-multjat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.