Tóth Gabi Benkő Dániel Gáspár Győző Voksán Virág Való Világ 4 valóságshow celebek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan indul az RTL Klub történetének eddigi legbotrányosabb valóságshow-ja, a ValóVilág negyedik szériája.

Hetek óta találgatjuk a show pontos részleteit, de egy biztos: november 20-án nyílnak meg a ValóVilág 4 luxusbörtönének kapui. Azt már tudjuk, hogy az új főcímdalt, az Újra a lét a tét című jövendőbeli slágert Tóth Gabi és Ádok Zoli éneklik, de ennél megdöbbentőbb kulisszatitokra is fény derült a napokban. Bombaként robbant a hír, miszerint a műsort Sebestyén Balázs vezeti majd, aki nem kisebb ellenfelet ütött ki a nyeregből, mint az előző szériák meghatározó arcát, Stohl Andrást. A színésznek idén ez már a második nagyobb munkája, amit az utóbbi idők botrányai miatt szalasztott el csatornájánál. Balázs a szerdai sajtótájékoztatón elmondta, hogy szombaton elköszön kisfiától Benett-től egy időre, mivel ezentúl a Morning Show és az X-Faktor műsorvezetése mellett minden idejét leköti majd a ValóVilág. "Benett már eddig is sírva fakadt, ha meglátott a tévében, és sajnos ezután sem fogok tudni vele túl gyakran találkozni" - viccelődött Balázs.
A villa azonban nem sokáig áll üresen - hamarosan celebek népesítik be a valóságshow leendő színterét: Voksán Virág, Benkő Dániel, Tóth Gabi, Gáspár Győző és Bea asszony, továbbá a magyar mulatós zene legújabb csillaga, Laci betyár költöznek be pár napra a luxusvillába. A celebek névsorát elnézve nem fognak unatkozni a nézők, hiszen a lista minden tagját köztudottan határozott természettel és egy jó adag feltűnési vággyal áldotta meg az ég.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Janicsák Veca lánnyal élt együtthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101113-janicsak-veca-lannyal-elt-egyutt.htmlSzabó Győző vállalja züllött múltjáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101113-szabo-gyozo-vallalja-zullott-multjat.htmlSebestyén Balázs, a tökéletes apahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101113-sebestyen-balazs-a-tokeletes-apa.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.