Szinetár Dóra Bereczky Zoltán sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Zoltán elnyomja valódi önmagát? Valóban komolyak a problémák közte és felesége, Szinetár Dóra között? A színész most őszintén reagál az őt ért vádakra.

Nemrég a Hot! magazin tudomására jutott, hogy az egyik próba alkalmával az Operettszínház folyosója a Szinetár-Bereczki házaspár veszekedésétől volt hangos - és ekkor sokakban felmerültek kérdések az eddig tökéletesnek hitt család boldogságát illetően. Zolit többször látták más férfiakkal, így nem csoda, ha felütötte a fejét a pletyka, miszerint az újdonsült popénekes esetleg a saját neméhez vonzódik. Voltak, akik azt is tudni vélik, hogy Dóra az, aki félrelép a házasságban - és mellesleg a nőket sem veti meg. Ezek a feltevések biztosan megmagyarázzák az álompár egyre gyakoribb konfliktusait és a veszekedéseket.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Bereczki Zoltán azonban cáfolja a híreszteléseket: ,,Ha férfiakkal látnak, akkor azt mondják, hogy meleg vagyok. Erről is pletykáltak, mint ahogy arról is, hogy szakítottunk Dórival, mert ő bepasizott. Sőt volt idő, amikor azt pusmogták, hogy a nőket sem veti meg, én pedig a szóbeszéd szerint régóta férfival élek együtt. Olyasmit várnak el tőlünk az emberek, amit szinte lehetetlen teljesíteni, hiszen ha meg akarnánk felelni a velünk, azaz az álompárral szemben támasztott elvárásoknak, akkor kizárólag otthon ücsörögnénk a négy fal között. Tudjuk, hogy miért indult el a lavina: mások előtt veszekedtünk az Operettszínházban. Hiba volt, de ugyanakkor tudom, hogy lesznek más hasonló vitáinknak is fültanúi. Nem tudunk elfojtásokkal élni" - nyilatkozta az Operettszínház színésze a magazinnak.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.