Michael Douglas színész beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Douglas a híresztelésekkel ellentétben állítólag egyre rosszabb állapotban van.

A National Enquirer lapinformációi szerint a színész barátai attól félnek, hogy jövő év elején búcsút kell venniük a sztártól. Douglas állítólag testtömegének 20 százalékát veszítette el a kemoterápia alatt, és még mindig fogy. A történetet persze feltételes módban jelentette meg a pletykalap, "közeli ismerősöket" szólaltatva meg, akik arról spekulálnak, hogy a színész harca a rák ellen sokkal komolyabb, mint ahogy azt eddig bárki is hitte. A lap mindezeken túl arról is beszámol, hogy a sztár állítólag egy kúriát vásárolt Bedfordban, mert azt szeretné, ha ott temetnék el, abban a vidéki környezetben: tavak, medencék és vendégházak között. Allen Bury, a család egyik közeli barátja cáfolja és "undorító pletykának" nevezi a magazin híreszteléseit. Szerinte a színész a gyógyulás útján jár, de azt senki nem várhatja el, hogy valaki három perc alatt visszanyerje a betegség előtti állapotát - mondta Bury.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Sztárok, akik legyőzték a halálos kórthttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20101111-sztarok-akik-legyoztek-a-halalos-kort.htmlSzily Nóra exkluzív interjúja Bajor Imrévelhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20101022-szily-nora-exkluziv-interjuja-bajor-imrevel.html10 álompasi korhatár nélkülhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20101014-10-alompasi-korhatar-nelkul.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.