Tóth Gabi Benkő Dániel Gáspár Győző Voksán Virág valóságshow botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan indul az RTL Klub történetének eddigi legbotrányosabb valóságshow-ja.

Hetek óta találgatjuk a show pontos részleteit, de egy biztos: november 20-án nyílnak meg a ValóVilág 4 luxusbörtönének kapui. Azt már tudjuk, hogy az új főcímdalt, az "Üdvözöl a Való Világ" című jövendőbeli slágert Tóth Gabi és Ádok Zoli éneklik, de ennél megdöbbentőbb kulisszatitokra is fény derült a napokban. Bombaként robbant a hír, miszerint a show egyik műsorvezetője Sebestyén Balázs lesz, aki nem kisebb ellenfelet ütött ki a nyeregből, mint az előző szériák meghatározó arcát, Stohl Andrást. A színésznek idén ez már a második nagyobb munkája, amit az utóbbi idők botrányai miatt szalasztott el csatornájánál. Balázs a szerdai sajtótájékoztatón elmondta, hogy szombaton elköszön egy időre kisfiától, Benett-től, mivel a következő hónapokban a Morning Show és az X-Faktor műsorvezetése mellett minden idejét leköti majd a ValóVilág. "Benett már eddig is sírva fakadt, ha meglátott a tévében, és sajnos ezután sem tudok majd vele túl gyakran találkozni" - viccelődött Balázs.


Természetesen luxusból ezúttal sem lesz hiányuk a versenyzőknek. A ValóVilág 4 szereplőinek minden lépését ötven kukucskáló ablakon keresztül közel harminc kamera figyeli majd. A villalakók egyetlen pillanatra sem bújhatnak el a nézők szeme elől az épületben, amely a következő pár hónapban lesz az otthonuk. Vannak titkos ajtók is, amelyeken keresztül üzeneteket tudnak majd a műsor készítői bejuttatni a villába, és lesz egy intim szoba is, ahova kicsit elbújhatnak a párok, vagy kettesben beszélgethetnek azok, akik szeretnének a többiektől elszeparálódni. Természetesen ez a helyiség is be van kamerázva, és nem maradhat titokban semmilyen ott megtörtént esemény. A 190 négyzetméteres lakótérben egy hatalmas nappali található konyhával, egy hálószoba, ahol igencsak össze kell majd húzniuk magukat a versenyzőknek a helyszűke miatt, valamint egy fürdő és egy illemhely van még a villában. A könnyűszerkezetes épület hat hét alatt készült el, aminek a nem túl nagy műfüves kertjében van jakuzzi, szauna és fűthető medence is. Ahogy azt az előző szériákból már megszokhattuk, ezúttal is lesz infrakamera, így a sötétben sem bújhatnak el a nézők szeme elől a szereplők. Az épületet egy fekete folyosó veszi körül, ahol az operatőrök dolgoznak. Ide kizárólag fekete ruhában, kapucniban, gumitalpú cipőben lehet belépni. Az ablakok a villából tükörnek tűnnek, de mindegyik mögött egy kamera áll.




A közel tizenhétezer jelentkező közül már megvan az a negyvenkét játékos, akik részt vesznek majd a beszavazó-showban: közülük mindössze tizennégyen vonulhatnak be a villába, ahol megkezdődik a VV történetének eddigi legizgalmasabb valóságshowja. Az anyukák kedvenceitől, a naivákon át, a dögös cicababákon keresztül, az okostojásokig, elég színes lesz a felhozatal a szereplők tekintetében. Lesznek szerelmespárok, és most először testvérpárok is be fognak költözni hamarosan a luxusbörtönbe.



A villa azonban addig sem áll üresen, hiszen szombaton celebek népesítik be a valóságshow leendő színterét: Voksán Virág, Benkő Dániel, Tóth Gabi, Gáspár Győző és Bea asszony, továbbá a magyar mulatós zene legújabb csillaga, Laci betyár költöznek be pár napra a luxusvillába. A celebek névsorát elnézve nem fognak unatkozni a nézők, hiszen a lista minden tagját köztudottan határozott természettel és egy jó adag feltűnési vággyal áldotta meg az ég.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.