Rettegnek a párbajtól a Vastag testvérek!

X-Faktor zene Vastag Csaba Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton, az X-Faktor hetedik döntőjében igen közel kerültek a Vastag fiúk a közös párbajhoz.

Eddig megúszta a testvérpár, hogy egymás ellen kelljen énekelniük - de vajon meddig tarthat ez a szerencsés állapot? A szombati döntőben, a továbbjutók felsorolásakor az utolsó három versenyző között Shodeinde Dorka, Vastag Csaba és Vastag Tamás álltak, így a hangulat a tetőfokára hágott - a nézők izgatottan várták a testvérpárbajt. Végül azonban a kisebbik testvér és Dorka énekeltek egymás ellen, de mivel a fiatal anyuka sokkal jobban szerepelt, Nagy Feró végül a közönségre bízta a döntést. Hiába az ő mentoráltja Vastag Csaba, Feró nem akart részrehajló lenni a másik Vastag testvérrel: "Nem befolyásolnak engem barátságok, kötődések, és ezen az estén Dorka volt a jobb" - nyilatkozta a Borsnak Feró.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Csaba és Tamás is retteg a közös megmérettetéstől, hiszen testvérek és ellenfelek is egyben. "Amikor ott álltunk hárman, az első gondolatom az volt, Tomi jut tovább. A második az, hogy Dorka. S csak utoljára gondoltam volna arra, hogy én. Arra kértem Tomit, saját magának csinálja meg ezt a dalt, úgy, ahogy neki a legjobb, s ne hallgasson a korábbi utasításokra" - nyilatkozta Csaba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.