díjkiosztó ünnepség Rihanna énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az eddig hihetetlen extrém öltözködéséről ismert énekesnő tegnap ismét meghökkentette a világsajtót - Rihanna most valódi bombázóként lépett a vörös szőnyegre.

Tegnap rendezték meg Los Angelesben az American Music Awards zenei díjátadót, ahol többek között a legújabb tinibálvány, Justin Bieber, a Black Eyed Peas és Michael Bublé is a díjazottak között szerepelt. Rihanna is részt vett a díjátadón, és külsejével lenyűgözte még a szőrös szívű divatkritikusokat is - meseszép bordó csipkeestélyiben és vörös, göndör fürtökkel jelent meg a szexi énekesnő.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Lady Gagának viszketett?http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101119-lady-gaganak-viszketett.htmlGyermeket vár a Black Eyed Peas énekesnője?http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101111-fergie-terhes.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.