lelkiismeret-furdalás színész Stohl András baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András a munkába menekült május 8-ai autóbalesete óta, amit ittas állapotban okozott. A színész most először beszélt félelmeiről az RTL Klub Fókusz műsorának.

Stohl mindenkit meglepve, szombaton tért vissza a ValóVilág műsorvezetőjeként, féléves kényszerszünet után. A színész a Fókusznak adott interjújában kijelentette, hogy nem kér zárt tárgyalást, és nem akarja azt sem, hogy az emberek azt higgyék, valami titkolnivalója van. Tudja, hogy bármilyen ítélet is fog születni az ügyében, ő ezután mindig is büntetett előéletű marad élete végéig.


A Stohl-ügy első tárgyalását december 14-én tartják Budapesten, a Budakörnyéki Bíróságon - közölte a bíróság szóvivője kedden az MTI-nek. Kende Katalin elmondta, hogy a Léhmann Zoltán bíró vezetésével zajló tárgyalássorozat első napján először a vádiratot ismertetik, majd meghallgatják a vádlottat, Stohl Andrást. A Budakörnyéki Ügyészség vádiratát - amelyben súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntettével vádolják a színész-műsorvezetőt - október 25-én vette át a Budakörnyéki Bíróság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.