Mester Tamás Megasztár Szíj Melinda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig nagyon visszafogott és gátlásos nőnek ismertük meg Szíj Melindát - pénteken, a Megasztár színpadán azonban gyökerestül stílust vált majd a kétgyermekes győri édesanya.

Egyre szorosabb lesz a verseny a zenei tehetségkutatóban, így az előadóknak érdemes mindig új oldalukról is bemutatkozniuk. Eddig Tolvai Renáta, a szőke vadmacska volt az, aki a legszexisebb öltözeteket választotta, most azonban a nagyon szolid és visszafogott Melinda mutatja meg erotikus oldalát.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

Péntekre, a szexi dalok estélyére Sármán Nóri, a Divatkreátorok című műsor stylistja varázsol bombanőt az egykori külkereskedelmi ügyintézőből. "Melinda rendkívül szemérmes, és keveset vállal be, ám úgy vélem, egy zárt, de sokat sejtető csipkés kisestélyi bizonyára nagy sikert arat majd. Csillogó anyagot képzelek el, ezüst vagy arany színben" - mondta a Borsnak a stylist.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=U7U6rFhKBsQQVafl



Melinda nagyon készül a következő döntőre, már csak azért is, hogy a zsűri minden tagjának, különösen Mester Tamásnak is bebizonyítsa: igenis ott a helye az élen. A legfiatalabb zsűritag ugyanis nem kifejezetten rajong Melindáért, és ennek a napokban hangot is adott. "Nem szívesen asszisztálok egy ilyenfajta győzelemhez, akkor sem, ha a közönség mindenféle tekintetben Szíj Melindát tartja a legjobbnak. Nem azt jelenti, hogy tehetségtelen, hiszen mi hoztuk el idáig, de nekem nem ez a stílusom" - vallotta Mester Tamás. Az énekesnő azonban most már azért is remekül akar teljesíteni, hogy meghálálja a közönség szeretetét. "Két dallal készülök péntek estére, és való igaz, hogy egyik sem áll kifejezetten közel a szívemhez. Nem szeretem a limonádé nótákat, melyeknek nincs mondanivalójuk. A két szám közül az egyik lassú, ám a másik komoly koreográfiát is igényel, úgyhogy Mester dörzsölheti a tenyerét, hogy na ezzel hogyan birkózik meg ez a szerencsétlen. Egyébként nem az én tisztem eldönteni, hogy mennyire vagyok erre alkalmas. Mester mérkőzzön meg a közönséggel, a végén úgyis kiderül, hogy kinek van igaza" - vallotta Melinda a Borsnak.

Mester Tamás fellázadt Szíj Melinda ellenhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101122-mester-tamas-fellazadt-szij-melinda-ellen.htmlÖrdög Nóra terhes?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101122-ordog-nori-terhes.htmlDamu Roland gyakran verte barátnőithttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101122-damu-roland-gyakran-verte-baratnojet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.