Vastag Csaba szeret meztelenkedni - videóval

X-Faktor Vastag Csaba reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor sármos döntőse nemcsak a tehetségkutató alatt használja ki megnyerő külsejét - korábban is testével dolgozott a népszerű énekes.

Csabának azt is elnézzük, ha olykor-olykor nem tökéletes az előadása - hiszen kék szemei és erős kisugárzása könnyedén megmozgatja a hölgyrajongók fantáziáját. Csaba jelenléte azonban nem új keletű a médiában - korábban szerepelt már a Barátok közt című sorozatban, és vetkőzött reklámfilmben is.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A szívtipró egy klímareklámban mutatja meg izmos felsőtestét és szexi hátsóját: "Nyáron forgattuk, egy barátom cégének mondtam igent a felkérésre. Este hatkor kezdtünk, s reggel hatig tartott a forgatás. Ha jól emlékszem, pénzt sem fogadtam el érte, csak a taxi árát, illetve az ellátásomat. S mivel egy szexi férfit kellett alakítanom, elég nagy bajban voltam, hiszen a forgatás alatt megittam vagy tizenöt liter üdítőt, s megettem négy pizzát. De nem csak ezért, egyébként is mackósabb voltam akkortájt. Szerencsére az X-Faktor döntői alatt szinte mindegyikünk fogyott jó pár kilót" - vallotta Csabi a Borsnak.

A szexi énekes tavaly is kamatoztatta előnyös külsejét - akkor egy társkereső oldal honlapján sorsolták ki őt egy hétvége erejéig: a nyertes lány jutalma egy romatikus hétvége volt a szívtipróval.

http://www.youtube.com/v/_pnqQgmEcv8?fs=1&hl=hu_HU


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.