műtét Eszenyi Enikő Megasztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken műtötték Eszenyi Enikőt, a Vígszínház igazgatónőjét - ez a váratlan esemény felborítja a Megasztár és több színdarab műsorrendjét is.

Kénytelen kimaradni a mai Megasztárból és néhány színdarabból a népszerű díva. Enikőt - egy régebbi balesete miatt - azonnal meg kell műteni, de igyekszik mielőbb visszatérni a színpadra és a televízió képernyőjére. Mi is próbáltuk utolérni a művésznőt - de meglepetésünkre párja, Kamondi Zoltán vette fel a telefont, aki elhaló hangon kérte, hogy csak jövő héten keressük a Vígszínház igazgatónőjét.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

A műtét miatt a színésznő darabjainak időpontjai is változnak: elmarad A kertész kutyája és Az öldöklés istene több előadása, helyettük részben A padlás és a Hegedűs a háztetőn lesz majd látható. Az öldöklés istene bemutatója 2011. január 8-án lesz.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Damu: vége!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101126-baratnoje-tamadt-damu-rolandra.htmlIzgalom Vilmos herceg esküvője körülhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101126-izgalom-vilmos-herceg-eskuvoje-korul.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.