Magyar Attila Gregor Bernadett színész összeköltözés megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összeköltözött Gregor Bernadett és Magyar Attila, miután elegük lett abból, hogy eddig csak a színész titkos albérletében, bujkálva találkoztak. 

Miközben javában rendezgetik közös otthonukat, szívükben állítólag nem teljes a béke: lelkifurdalásuk van elhagyott párjaik miatt. Gregor Bernadett és Magyar Attila a Napi Ász értesülései szerint végre összebútorozott.

www.budaorsijatekszin.hu
www.budaorsijatekszin.hu

A sztárpár egyik ismerőse megerősítette a sajtóinformációkat. "Szurkolok nekik, hiszen nem gonoszságból hagyták el a családjukat, hanem azért, mert az érzéseiknek nem lehet megálljt parancsolni! Úgy tudom, pár napja összebútoroztak, és most pakolgatnak a közös otthonukban" - osztotta meg a napilappal az informátor, aki szerint olyan pletykát is hallani lehet, hogy Berni és Attila olykor egymás között rágódik elhagyott párjuk miatt. "Természetes, hogy lelkifurdalásuk van, hiszen érzékeny és érző szívű emberek. Állítólag olyan is megtörtént, hogy egy beszélgetés közben sírva ölelték és csókolták egymást. Sokan elítélik őket, amiért fájdalmat okoztak másoknak, de szerintem a szíve mélyén mindenki irigyli tőlük, hogy átélhetik ezt a szenvedélyt!" - vélekedik az ismerős.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.