szőke szépség Való Világ titkárnő Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak néhány napja került be a köztudatba Baukó Éva, a ValóVilág törtető szépsége, de máris mindenkit megbotránkoztatott az RTL Klub Fókusz című műsorában tett kijelentésével.

A Fókusz hétfő esti adásában láthattunk egy összeállítást a villalányokról, ahol a játékostársai által a legelviselhetetlenebb VV-szereplőnek megválasztott Éva megdöbbentő őszinteséggel vallott egykori munkáltatójáról. Az ismert médiaguruval nem is olyan régen még együtt dolgozott, de ő bármennyire is jól végezte munkáját, végül el kellett jönnie a munkahelyéről, mert főnöke minden nap megkérdezte tőle, hogy nem lesz-e a szeretője.

www.valovilag.hu
www.valovilag.hu


Kemény vádak ezek, és lehet, hogy hirtelen jött őszinte kijelentésével pórul jár majd a törtető szőkeség. Ha valóban egy ismert és jó kapcsolatokkal rendelkező hírességről van szó, akkor rossz emberrel húzott ujjat a VV szépsége. Az ügy pikantériája annyi, hogy a napokban egy női internetes portálon szivárgott ki az az információ, hogy az egykori modell az év elején még Havas Henrik irodájában dolgozott titkárnőként.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.