Született feleségek válás Eva Longoria Parker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig néhány hete robbant a bomba, miszerint tönkrement a dögös ,,született feleség" és kosaras férjének házassága, most azonban közösen költötték el ebédjüket egy Los Angeles-i étteremben.

A pár válásáról néhány hete kezdett cikkezni a sajtó - ekkor derült ki ugyanis, hogy az NBA-kosarasnak, Tony Parkernek hónapok óta viszonya van egyik csapattársa nejével - aki mellesleg Eva kebelbarátnője volt. A színésznő rögtön bejelentette válásukat, szerda este azonban együtt ebédeltek egy Los Angeles-i szállodában. "Barátok maradnak, nem vitás. Eva igen nagylelkű, és az sem kizárt, hogy kitalálnak valamit a békülés érdekében" - vallotta a pár egy barátja.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Eva és Tony három éve Párizsban, egy igen romatikus esküvő keretében esküdött egymásnak örök hűséget, és nemrég még a gyermekáldásról beszéltek annak ellenére, hogy az együtt töltött évek alatt többször is felröppentek a pletykák a kosaras hűtlenségét illetően.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.