Kállay-Saunders András esett ki a Megasztárból!

Megasztár Szíj Melinda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az első körben Szíj Melinda kapta a legtöbb nézői szavazatot, amiért a versenyző elnézést kért a zsűritől. Második körben Kökény Attila ment tovább, majd a zsűri úgy döntött, hogy Tolvai Renáta maradjon versenyben, így Kállay-Saunders András nem folytathatja tovább a Megasztárt.

Forrás: tv2.hu
Forrás: tv2.hu


A péntek esti Megasztár fáradtra és nyögvenyelősre sikerült. Az évszakokat jelenítették meg dalaikkal a versenyzők, de sokszor csak az ősz borongós elmúlását éreztük, mintsem a rügyfakadást, a napfényt, a vidáman csillogó hópelyheket. Kifáradtak, ami nem is csoda, ősz eleje óta készülnek hétről hétre, nem beszélve a döntők okozta stresszről.

Ez a műsor volt eddig a leggyengébb

Tisztában vagyunk vele, hogy Kökény Attilának gyönyörű és erőteljes hangja van, hogy Tolvai Reninek felemelő a színpadi jelenléte, hogy Szíj Melinda 2 perc alatt csodát tehet, és hogy Kállay-Saunders András hangja finom és lágy. Senki sem mutatott meg magából még többet, vagy esetleg újat. Melinda Macskák-musicalrészlete több sebből vérzett, gondok voltak a tempóval, és intonációs problémák is akadtak. Reni karácsonyi slágerének az eleje szuper volt, de aztán ellustult, Kállay-Saunders András Piramis-feldolgozását cicoma nélkül hallottuk, s bár kellemes volt, hiányzott belőle valami plusz. Kökény Adagiója pedig bitangul szólt, de valahogy eszünkbe jutott róla Claudia szerkója: a tüll és "edhárdi" minta ötvözete.



Az este királynője egyértelműen Tolvai Reni lett, aki második dalával, a Summertime-mal megmentette az estét. Túlszárnyalta a hetekkel ezelőtti Karády-számot is, egyszerűen hibátlan volt. Nem voltak elnagyolt díszletek, túlspilázott koreográfia: mezítlábas volt, szó szerint és nemes értelemben. A zsűri is nagyon jó kritikákkal illette a nagyváradi lányt.

Vendégprodukciót is láthattunk: Rúzsa Magdi Weisz Fannival, a csodaszép siket modellel a Gabriel című számot adta elő, osztatlan sikert arattak.



Szíj Melinda elnézést kért, hogy továbbjutott


Az este végén már csak egy kérdés maradt: ki az az egy versenyző, aki biztos továbbjut. Természetesen Szíj Melindára szavaztak a legtöbben, csont nélkül bekerült az első háromba. Tulajdonképpen örülünk is, meg nem is. Hatalmas tehetség, és ahogy ő mondta, az emberek a saját elesettségüket látják benne, azt, hogy mindenkinek valóra válhatnak az álmai, kortól és szociális helyzettől függetlenül. Mégis biztos továbbra is olyan gondolatok kavaroghatnak a győri hölgy fejében, hogy mit keres még mindig a műsorban. Mi is gondoltunk már erre, hiszen énektudása nem a legstabilabb, sokat hibázik, és hetek óta kicsit gyengébb teljesítményt nyújt. Döbbent csend fogadta Melinda bocsánatkérését, miszerint nem érdemelte meg a továbbjutást, de Friderikusz emlékeztette a játékszabályokra.


Szerelmespár a zsűri előtt

A közönség Kökény Attilát mentette meg a három versenyző közül, így az a furcsa helyzet állt elő, hogy a valós - vagy vélt - szerelmesek álltak a zsűri elé. Reni és András izgultak, de kis lemondást is leolvashattunk az arcukról: egyikük álma most szertefoszlik.



Meglepődtünk a zsűri döntésén, azt hittük, Saunderst viszik tovább, de azzal érveltek, hogy Reni többet fejlődött, egyenletesebb teljesítményt nyújtott a döntők során. Mester a könnyeivel küszködött, Eszenyi szerint nekik kettőjüknek kellett volna párbajozni a végén. A búcsú könnyes volt, nagyon sajnáltuk Andrást, de akárcsak pár hete Yvette, ő is hősiesen viselte a megrázó helyzetet, és utoljára, a Búcsúdalban nagyon szépet énekelt. Gratulálunk András!

Adakozás a májbeteg kislánynak

A műsorban többször is felhívták a figyelmet a kis májbeteg Dorkára: Claudia egyik döntős ruhájára lehet licitálni, az összeggel pedig a kis csöppségen lehet segíteni. Friderikusz Sándor elmondta, hogy egy titokzatos jótevőtől kapott egy SMS-t, hogy bárhol is tart az összeg, kiegészíti egymillió forintra. Ettől függetlenül, bármilyen apró összeggel lehet segíteni a pici lányon, mi is szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy közzétegyük a számlaszámot, amire akár már 100 forintot is utalhatnak. OTP-számlaszám: 11773494-00563617


Rálőttek Kállay-Saunders Andrásra!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101128-ralottek-kallaysaunders-andrasra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.