Alekosz megleste a meztelenül tusoló Szandikát - videóval

VV Zsófi meztelenkedés VV Szandika Való Világ zuhanyzás lányok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A plasztikcica, Szandika érkezése feloldotta a gátlásokat a ValóVilág luxusbörtönében. A felpumpált szájú lány után Zsófi és Anikó is megszabadult végre a ruhájától.

Alig tíz napnak kellett eltelnie ahhoz, hogy a Villába költözött lányok belássák: nincs értelme ruhában fürdeni. Pár nap alatt megszokták az őket körülvevő kamerákat, és a férfiközönség legnagyobb örömére fedetlen testtel álltak a forró víz alá. Alekosz sem szemérmeskedett, amikor rányitott a meztelenül tusoló Szandikára, akit látszólag cseppet sem zavart a fiú jelenléte a fürdőszobában.


A szemérmes Gigi és Éva azonban még tartja magát a fürdőruhás verzióhoz, így az ő pucérkodásukra még egy kicsit várnia kell a női bájakra kíváncsi nézőknek.
Zsófi barátai szerint azonban még korai volt mindent megmutatnia a fiatal naivának. "Gátlásos lánynak ismerem Zsófit, de tisztában vagyok vele, hogy nem fürödhet hónapokon át bikiniben" - meséli a lány barátnője a Borsnak. "Tudtuk, hogy eljön a pillanat, amikor meztelenül zuhanyozik, de reméltük, hogy minél később. Azért senki ne gondolja róla, hogy könnyűvérű."

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.