Született feleségek válás Eva Longoria Parker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykor állandóan mosolygós született feleség, aki minden férfi álma volt, ma már csak halovány mása önmagának - a hetek óta tartó válása és férje, Tony Parker nyilvánosságra került nőügyei nagyon megviselik a gyönyörű színésznőt.  

Legutóbb pár halvány mosoly mögé próbálta elrejteni bánatát az épp válófélben lévő Született feleségek sztárja, azonban hiába, képtelen leplezni szomorúságát.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Bár szombat este barátaival bulizott Eva Longoria, mégsem titkolhatta, mennyire megviselte a nemrég férjével, Tony Parkerrel tönkrement házassága. "A hollywoodi Chateau Marmontban inkább legyőzöttnek, mintsem bátornak tűnt" - mondta el egy ismerőse.
A 35 éves sztár nemrég találkozott ugyan a férjével, azonban csak a válás részleteit beszélték át. Ezért most barátnője, Victoria Beckham szexi ruhákkal próbálja felvidítani, de láthatóan sikertelenül.

A színésznő néhány hete egy félre nem érthető telefonüzenetet talált egy hölgytől férje telefonjában - aki történetesen Tony csapattársának neje és Eva egyik legjobb barátnője volt. Azóta az is kiderült, hogy a nőcsábász kosaras még körülbelül hat nővel osztotta meg hálószobáját - így amíg a felesége forgatott, ő sem tétlenkedett.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.