Megasztár énekesnő Szíj Melinda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közönség kedvence súlyos döntés előtt áll: családját vagy az énekesi karriert választja Szíj Melinda?

A Megasztár 5 óta fenekestül felfordult a győri édesanya élete. A közönség imádja, mert hétköznapisága azt sugallja, bárki lehet sztár, ha van elég tehetsége. Neki azonban hamarosan döntenie kell: mit ad fel karrierje vagy éppen családja érdekében?

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

A nézők rajongását mi sem bizonyítja jobban, mint hogy hiába fordult ellene néhány zsűritag, hiába a sok kritika, a közönség mégis minden héten csont nélkül a legjobbak közé juttatja. Melinda még sosem állt az utolsók között, akár remekül, akár kevésbé eredményesen teljesített. Fényes jövő várhat rá énekesként, csakhogy a szakmai álom valóra válása érdekében áldozatokat kell hoznia. Hiába ível felfelé az asszony énekesi karrierje, családja igencsak megszenvedi ezt az időszakot. Amióta Szíj Melinda sztár lett, kevesebb ideje jut a családjára, a munkájában helyettesítik, és szerelmi élete is romokban hever.

Ha Melinda megnyeri a Megasztár 5 tehetségkutatót, a rengeteg fellépés és médiamegjelenés miatt Győrből a fővárosba kell költöznie, és ezt minden bizonnyal csak gyermekeivel tudja elképzelni. Édesanyja azonban Melinda mellett áll, mert tudja, hogy az énekesnőnek most mindennél nagyobb szüksége van egy támaszra. "Mindig is a családom érdekeit tartottam szem előtt, bármilyen helyzethez alkalmazkodom. Ha költöznünk kell, én állok elébe, és mindenben támogatom a lányom" - jelentette ki határozottan Ilona, Melinda édesanyja a Blikknek. Ám a népszerű énekesnő gyermekei már nem ennyire engedékenyek: ők ragaszkodnak Győrhöz, a megszokott iskolájukhoz, a barátaikhoz. Melindának minden bizonnyal választania kell család és karrier között. Édesanyja szerint az egyre fogyó félretett pénzből és a kevéske nyugdíjból nehéz lesz teljesen új életet kezdenie a kétgyermekes asszonynak.

"Ha a lányom a verseny után is kap még felkéréseket, akkor albérletbe költözik, de ha győz, akkor a Mega-házban rendezi be az otthonát" - merengett a jövőről az esetlen díva édesanyja, aki azt is hozzátette, számára csak az a fontos, hogy boldognak lássa a családját.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Michael Douglas tolószékbe került?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101206-michael-douglas-toloszekbe-kerult.htmlBálint Antónia anyagi gondokkal küzd?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101206-balint-antonia-anyagi-gondokkal-kuzd.htmlJárdanapló Ritter Doronnalhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20101117-jardanaplo-ritter-doronnal.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.