Megasztár énekesnő Szíj Melinda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár döntőseinek legutóbbi klubkoncertjén kifütyülték az énekesnőt! Hiába gyakorol éjjel-nappal Szíj Melinda, még mindig képtelen előre felvitt zenei alapra énekelni.

Szíj Melinda a kiborulás szélén áll. Amíg a heti fellépéseken csapattársai jókedvűek, és lelkesen beszélgetnek a rajongókkal, addig Melinda elénekeli a kötelező dalait, majd ki sem teszi a lábát az öltözőből.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

"Ez nem az én közönségem. Én ebben az előadó-művészesdiben a komolyabb irányvonalat képviselem, és egy szórakozóhely nem az én közegem. Ezek az emberek nem az én kedvemért jönnek ide" - magyarázta Melinda a Blikknek. Annak ellenére, hogy hetekkel ezelőtt Szíj Melindás pólót viselő rajongók lepték el a szórakozóhelyet, ők mostanra eltűntek - a stábtagok szerint minden bizonnyal épp az éneksnő elszomorító viselkedése miatt.

A győri édesanya egyre jobban kiborítja a vele dolgozókat: a próbákon elvonul egy sötét sarokba, és a közös előadásokon a jelét sem mutatja az érdeklődésnek. "A közös dalok előadásakor nem tesz erőfeszítést arra, hogy a produkció a legjobban sikerüljön, láthatóan egyszerűen szeretne mielőbb túl lenni rajtuk. Egyszerűen nem lehet vele mit kezdeni! Nem a zsűri az ő legnagyobb ellensége, hanem saját maga!"- vallotta egy stábtag.

"Én nem foglalkozom mással, csak a felkészülésemmel. Semmi más nem érdekel!" - vallotta az énekesnő, aki nemrég egy újságban Jézushoz hasonlította magát, ez a kijelentés azonban hatalmas felháborodást keltett. "Azért éltem ezzel a hasonlattal, mert úgy gondolom, hasonló szituációban vagyok. Két tűz között, a szakmai és a közönség között. Ahogy Jézus is cipelte a keresztet szembemenve a megvetéssel, tele félelemmel, rettegéssel, én is úgy állok ki a szakma elé. És amikor megbotlok, elesek, a közönség nyújt nekem segítséget. A szakmát a zsűri képviseli ebben a műsorban, és ők egyértelművé tették, hogy már nem akarnak itt engem" - mondta a Megasztár döntőse.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Csapattársai fúrják Szíj Melindát?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101208-csapattarsai-furjak-szij-melindat.htmlSorra szakítanak a Barátok közt sztárjaihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101208-sorra-szakitanak-a-baratok-kozt-sztarjai.htmlSztáresküvők 2010-benhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20101207-sztareskuvok-2010ben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.