Susan Boyle nyerés döntő Megasztár énekesnő Szíj Melinda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több tízezer rajongó szavaz hétről hétre a győri külkereskedelmi ügyintézőre, és Szíj Melinda győzelmét követelik. De a Megasztár döntőse nem akarja megnyerni a TV2 tehetségkutatóját.

A versenyző azt már korábban kijelentette, hogy önmaga miatt sem hajt a győzelemre, hiszen nem egy karrierista típus. Ám az, hogy hátat fordít a rajongóinak is, érthetetlen. "Nem akarom megnyerni, én a jóistenre bízom magam" - jelentette ki az asszony, akinek akkor is esélye van a győzelemre, ha ezt ő maga nem így gondolja. Ez múlt pénteken bebizonyosodott, amikor ő volt az, aki a legtöbb SMS-szavazatot kapta a nézőktől.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

"Nagyon köszönöm a tisztelt közönségnek, de szerintem ezt a versenyt annak kell megnyernie, akit a közönség és a zsűri is elismer, ez pedig nem más, mint Kökény Attila" - mondta Melinda a Blikknek, aki ezek szerint fittyet hány rajongói kérésére, hogy tegyen meg mindent a győzelem érdekében. Pedig ezrével kapja még mindig a szavazatokat, és internetes kommentek százai biztatják arra, hogy küzdjön, sőt szinte követelik, hogy Melinda nyerje meg a Megasztárt, hiszen ő a "nép gyermeke". Ám ő éppen ezzel a néppel nem tud és nem is akar mit kezdeni, úgy tűnik, abszolút nem érdekli a közönség véleménye. Ráadásul a kritikát se bírja, amióta a Megasztár zsűrijének egyik tagja, Mester Tamás hangot adott a véleményének, amely szerint ő nem szívesen asszisztálna Szíj Melinda győzelméhez, a győri énekesnő egyre zavarodottabban viselkedik. "Tudom, hogy a szakma engem nem ismer el" - magyarázta Melinda; elgondolása szerint ugyanis a zsűri egy tagjának ítélete és esetleges építő jellegű vagy negatív kritikája egyenlő a teljes magyar zenei szakma véleményével!


Versenytársai sem értik, mi van Szíj Melindával, miért nem tud örülni annak, hogy reflektorfényben lehet. Az pedig végképp érthetetlen számukra, hogy miért nem képes egy kicsit se beleélni magát a versenyhelyzetbe. "Nem értünk egyet a Melindával, hiszen Elvis Presleyt és Michael Jacksont sem szerette mindenki, pedig ők igazán nagy sztárok. Melinda CD-jét nem a szakma fogja megvenni, hanem a rajongói, úgyhogy döntsenek a rajongók" - jelentették ki diplomatikusan a versenytársak, Kökény Attila és Tolvai Renáta.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.