Tabáni Istvánt rosszul lett, mentő vitte el!

mentő kimerültség rosszullét Tabáni István Csillag születik infúzió énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este csepeli otthonában rosszul lett Tabáni István. Az énekest mentő szállította kórházba, ahol azonnal infúzióra kötötték.

Tabáni István vasárnap este rosszul lett csepeli otthonában - értesült a Bors. Az énekes annyira szédült, hogy a mentők segítségét kérte. A kiérkező mentőorvos megvizsgálta, és úgy ítélte, hogy be kell szállítani a Jahn Ferenc Kórházba. A Csillag születik nyertese infúziót kapott, majd néhány óra múlva hazaengedték. István telefonja tegnap ki volt kapcsolva, mivel orvosai teljes pihenést rendeltek el a számára.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


"István belázasodott, elszédült, és rosszul érezte magát, ezért hívott segítséget. Szerencsére csak egy egyszerű nátháról van szó. Legyengült a szervezete, de mindent megtesz azért, hogy mielőbb meggyógyuljon. Most otthon van már, és pihen, hiszen hétvégén fellép az X-Faktor döntőjében, és addigra százszázalékosnak kell lennie. Semmilyen fellépést nem akarunk lemondani emiatt a betegség miatt. Jelenleg a szülei ápolják, és a barátnője is siet majd hozzá Szegedről" - mondta az énekes menedzsere. Állítólag Tabáni az utóbbi időben kimerültségre hivatkozva hetente három-négy szabadnapot kért. A Bors úgy tudja, az énekes sokat panaszkodott arról, hogy nem bírja a feszített munkatempót. "István valóban elutazott pihenni egy hosszabb időre a barátnőjével, de nem volt annyi fellépése az utóbbi időben, hogy emiatt kimerüljön a szervezete" - tette hozzá a menedzser.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



VV4: Teljes a villa létszáma!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101213-vv4-teljes-a-villa-letszama.htmlFábry Sándor gyereket akar?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101213-fabry-sandor-gyereket-akar.htmlZátonyra futott Elizabeth Hurley házasságahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101213-zatonyra-futott-elizabeth-hurley-hazassaga.htmlMajdnem meghalt Sir Elton Johnhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101213-majdnem-meghalt-sir-elton-john.htmlGeszti és Keresztes egymásnak esetthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101213-geszti-es-keresztes-egymasnak-esett.htmlMalek Miklós a diósra szavaz!http://www.life.hu/bejgli/20101213-malek-miklos-a-diosra-szavaz.htmlTabuszerelem - Megcsaltam a saját öccsévelhttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20101209-tabuszerelemte-bevallalnad.htmlKate Middleton kiválasztotta álomruháját!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20101213-kate-middleton-kivalasztotta-alomruhajat.htmlÚj gyógymód a téli depresszió ellen: itt a nyaralószoba!http://www.life.hu/gyogyulj/alternatoivgyogymodok/20101124-uj-gyogymod-a-teli-depressziora-itt-a-nyaraloszoba.htmlMegfáztál? Ezt tedd ellene!http://www.life.hu/gyogyulj/alternatoivgyogymodok/20101021-megfaztal-ezt-tedd-ellene.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.