botrányhős Charlie Sheen erőszak Denise Richards
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Denise Richards vonzza a problémás pasikat. Az inkább botrányos kapcsolatairól, mintsem filmjeiről ismert színésznő úgy tűnik, ismét rossz lóra tett.

A Vad vágyak és A világ nem elég James Bond-film bombázója képtelen lenyugodni: Charlie Sheen után most Nikki Sixx-szel, a Mötley Crue zenekar basszusgitárosával jár.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Denise-nek sosem voltak problémamentesek a kapcsolatai: Charlie Sheen nem egyszer bizonyította, hogy az asszony verve jó, és a színésznőnek el kellett viselnie férje kicsapongásait, alkohol- és drogproblémáit is. Válásuk után nem szomorkodott sokáig: egy röpke románccal elcsábította kebelbarátnője, Heather Locklear férjét, Richie Samborát, de az a kapcsolat sem tartott örökké.

A napokban Denise és új, köztudottan drogfüggő kedvese egy kaliforniai kávézóban múlatták az időt. Barátaik szerint régóta kerülgetik egymást, gyakran találkoztak hétköznapokon is, mivel nagyon közel laknak egymáshoz. "Nikki mindenféle történetet mesélt, Denise pedig jókat nevetett rajtuk" - nyilatkozta egy szemtanú. Egy nappal ezelőtt a férfi a következőket tette közzé közösségi oldalán: "Ma randevúm lesz egy gyönyörű szirénnel." Vajon kire gondolhatott a zenész...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.