műsorvezető zenetévé Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ada, a hazai zenetévé egyik meghatározó arca hét év után távozik a csatornától.

Hét és fél év után egy jótékonysági akcióval köszön el Ada a zenecsatornától. A műsorvezető számára nagyon fontosak az új kihívások, így nem szomorkodik, hiszen ezzel a döntéssel új távlatok nyílnak az életében. A döntést a csatorna nem indokolja. Ada a Napi Ásznak elmondta, átadja a tiniknek a helyét, új felkérése azonban egyelőre még várat magára.

www.vivatv.hu
www.vivatv.hu

"Egyelőre még a munkakeresési fázisban vagyok" - kezdte a műsorvezető, majd hozzátette: nem tartja kizártnak, hogy a tévés évek után visszatérjen diplomás szakmájához, a marketinghez. "Lehet, hogy most jött el annak az ideje, hogy mással is foglalkozzam a tévézésen kívül, de természetesen szeretnék a jövőben is képernyőn lenni. A zenecsatornával közösen döntöttünk úgy, hogy szétválnak útjaink hét év után" - mondta Ada. Arról, hogy ki veszi át a műsorvezető helyét, még nem kaptunk hírt.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.