Susan Boyle Megasztár Szíj Melinda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szíj Melinda alig akart hinni a fülének, amikor megtudta, hogy a nő, akihez a kezdetektől hasonlítják, személyesen neki üzent.

Susan Boyle nevét a Britain's Got Talent tehetségkutató műsor harmadik szériája kapcsán hallhattuk először. A már cseppet sem fiatal, rosszul öltözött szociális munkástól senki nem számított semmi jóra, de amikor énekelni kezdett, megfordult a világ. A közönség és a zsűri állva éljenezte a produkciót, és Susan nem sokkal később a döntőben találta magát.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=iow1HLFoq2fZ2KmL

Szíj Melindát az első perctől kezdve az angol énekesnőhöz hasonlítják. A győri ügyintéző is kissé esetlen és rosszul öltözött volt, amikor megjelent a Megasztár válogatóján, de hangja és a belőle áradó energia mindenkit lenyűgözött. A Bors úgy döntött, összehozza a két énekesnőt, és cselekedett. Két héttel ezelőtt elküldték Boyle-nak Szíj Melinda két megasztáros produkcióját, a Tell him és a Moon River című angol nyelvű dalok videóját. A válasz karácsonykor érkezett meg. "Nyilvánvalóan egy nagyon tehetséges hölgyről van szó! Azt kívánom neki, hogy legyen nagyon sikeres és remélem, az ő álmai is beteljesülnek!" - üzente Susan Boyle.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

Szíj Melinda, amikor megtudta, mit mondott róla az énekesnő, először nem akart hinni a fülének. "Melinda nem nagyon ismeri Susan Boyle dalait, de pont a napokban olvasta az interneten, hogy új lemeze jelent meg, ami azonnal a slágerlisták élére ugrott. Nagyon meghatódott, szinte el sem hitte, ez igazán szép karácsonyi ajándék. Aztán azt ecsetelte, ő nem méltó arra, hogy összehasonlítsák Susannal. Szerinte a brit nő teljesen más technikával énekel, amit képtelen lenne megtanulni" - vallotta a lapnak Melinda egyik családtagja.

Botrányok és sokkoló pillanatok 2010-benhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101225-botranyok-es-sokkolo-pillanatok-2010ben.htmlLegforróbb sztárszerelmek 2010-benhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101225-szerelmes-sztarok-2010ben.htmlVastag Tomi, Veca és Nikolas szövetkeznekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101225-vastag-tomi-veca-es-nikolas-szovetkeznek.htmlA legcsúfabb sztárfrizurák 2010-benhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20101220-legcsufabb-sztarfrizurak-2010ben.htmlRákapcsolnak a bolygók! 2011 az újrakezdés éve lesz?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101222-rakapcsolnak-a-bolygok-2011-az-ujrakezdes-eve-lesz.htmlPihend ki a karácsonyt - szilveszteri úti tippekhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20101222-pihend-ki-a-karacsonyt-szilveszteri-uti-tippek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.