Natalie Portmant eljegyezték, és gyermeket vár

terhesség Natalie Portman Fekete hattyú balett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szép színésznő élete fantasztikusan alakul az év utolsó napjaiban is.

Natalie Portman gyermeket vár Benjamin Millepied francia balett-táncostól, a Fekete hattyú című filmjének koreográfusától. A pár már el is jegyezte egymást.


AFP
AFP

A 29 éves színésznő és vőlegénye a Fekete hattyú című pszichokrimi forgatása közben ismerkedett meg egymással. Natalie alakítja a főhősnőt, egy New York-i balerinát, aki megszállottja a technikai tökélynek, és ez súlyos lelki és testi következményekhez vezet. A filmben táncosként egy kisebb szerep erejéig Millepied is feltűnik, aki egyébként elismert táncművész: a New York-i Városi Balett vezető táncosa és koreográfusa. A jegyesség és a terhesség hírét a színésznő ügynöke erősítette meg.

.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Susan Boyle üzent Szíj Melindánakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101227-susan-boyle-uzent-szij-melindanak.htmlBotrányok és sokkoló pillanatok 2010-benhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101225-botranyok-es-sokkolo-pillanatok-2010ben.htmlLegforróbb sztárszerelmek 2010-benhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101225-szerelmes-sztarok-2010ben.htmlForró szextippek - Indiábólhttp://www.life.hu/szeress/szex/20101222-a-szeretkezes-muveszete-ahogy-indiaban-muvelik.htmlA 10 legérzékibb karácsonyi szexpraktikahttp://www.life.hu/szeress/szex/20101222-a-10-legerzekibb-karacsonyi-szexpraktika.htmlElképesztő: Két fejjel született egy csecsemő! Videóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101227-elkepeszto-ket-fejjel-szuletett-egy-csecsemo-video.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.