összeköltözés szerelem Megasztár Tolvai Renáta Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába a több tíz milliós nyereménylakás, Reni inkább egyedül szeretné élvezni a luxuskörülményeket, míg szerelme, Kállay-Saunders András a táncosaival költözik majd össze.

Érthetetlen fordulat, hogy a Megasztár 5 szerelmespárja mégsem költözik össze, habár a luxuslakással minden adott volna, hogy boldogan éljenek együtt. Hiába vallottak néhány napja ország-világ előtt romantikusan szerelmet egymásnak, már most visszakoznak. Különös, hogy miért nem vágyik a tehetségkutató győztese arra, hogy végre több időt tölthessen együtt Andrással, főleg azok után, hogy elismerték, alig jut idejük egymásra.



Az énekesnő azzal indokolta váratlan döntését, hogy nem szeretné, ha kapcsolatuk olyan lenne, mint egy házasság, és szerinte így sokkal izgalmasabb is lesz - írta a Blikk.hu. "Így is sokat találkozhatunk, ráadásul azt sem tudom, milyen egyedül lakni, és még annyira fáradt vagyok, nem pihente ki az agyam a Megasztárt" - magyarázta a Megasztár 5 nyertese.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.