hotelszoba Szentpétervár Bobby Farrell Boney M énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holtan találták Bobby Farrellt, a 70-es évek legendás diszkóegyüttesének énekesét egy hotelszobában Szentpéterváron - közölte a művész ügynöke az AFP hírügynökségnek.

Az Arubán Alfonso Farrell néven született férfi holttestét a szálloda személyzete fedezte fel, mivel az előadó nem válaszolt az ébresztő hívásra, ezért feltörték a szobáját. A 61 éves énekes szerdán lépett fel az orosz városban, de ügynöke szerint légzési nehézségekre panaszkodott.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


Végleges felállásában a Boney M 1976-ban színes bőrű művészekből állt össze, amely a csapat fénykorának felállása volt: Liz Mitchell és Marcia Barrett énekesnők, Maizie Williams modell és Bobby Farrell DJ. Utóbbi kettő - különösen Farrell - táncprodukciójával járult hozzá a Boney M sikereihez. Az együttes első nagylemeze, a Take the Heat Off Me 1976-ban készült el, és 8 dalt tartalmazott. A fogadtatás azonban meglehetősen langyos volt. A csapat diszkókban, klubokban, sőt még vidéki rendezvényeken is fellépett, hogy minél szélesebb körben megismerjék nevüket és dalaikat.


szólj hozzá: Rivers of Babylon

Az áttörés akkor következett be, amikor meghívást kaptak a Musikladen című rendkívül népszerű nyugatnémet tévés showműsorba. Az 1976. szeptember 18-i adásban léptek fel a védjegyükké vált merész kosztümökben. A fellépés meghozta a várt eredményt: új kislemezük, a Daddy Cool a következő héten már a nyugatnémet slágerlista élén szerepelt, és az album is hirtelen kelendőnek bizonyult.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Rihanna kidobta baseballsztár pasijáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101230-rihanna-kidobta-a-baseballsztart.htmlMilliókat kaszálnak a Vastag testvérek?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101230-milliokat-kaszalnak-a-vastagtestverek.htmlVV Éva a csoportszexet is szereti!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101230-vv-eva-ketszer-csoportszexelt-egy-nap.htmlMiről árulkodnak szexuális pózaink?http://www.life.hu/szeress/szex/20101230-mirol-arulkodnak-szexualis-pozaink.htmlMeddig fogyaszthatod a bejglit?http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20101230-meddig-fogyaszthatod-a-bejglit.htmlVV4: Disznóvágás után nevetséges erotikus tánchttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101230-kristof-es-oliver-parbajoznak-januar-3an.htmlDöbbenet! Egyhónapos korában jöttek rá, hogy kislányuk született, nem kisfiukhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101227-egy-honaposan-jottek-ra-hogy-kislanyuk-szuletett-nem-kisfiuk.htmlMitől függ, hogy gyerekünk menő vagy nem menő?http://www.life.hu/anyaskodj/mariskolabajartok/20101223-mitol-fugg-hogy-gyerekunk-meno-vagy-nem-meno.htmlJanicsák Veca kikosarazta Nikolast!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101229-janicsak-veca-kikosarazta-nikolast.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.