Kevin Costnert csalással vádolják!

üzlet tárgyalás csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beperelte Kevin Costnert üzlettársa, Stephen Baldwin színész, aki azt állítja, hogy a közös vállalkozásukból a világsztár kisemmizte őt.

A Mexikói-öbölben lévő olajkatasztrófa helyszínére Costner cége, az Ocean Therapy Solutions víztisztító készülékeket küldött. Az üzletbe beszállt Stephen Baldwin is, azonban Costner nélküle intézte a tárgyalásokat, sőt egy alkalommal meg akarta fosztani Baldwint és társát a részesedésüktől. Emiatt Baldwin most üzleti csalással vádolja a bíróság előtt a sztárt, aki szerinte kisemmizte őt - írta a Borsonline.hu.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


"Arra szerződtünk, hogy én is beszállok a cége reklámozásába, ám nem hívott meg a British Petrollal történő közös tárgyalására, emiatt persze bukott az üzleten. Kevin egyértelműen ki akart vásárolni az üzletből, de én ezt nem hagyom. Az olajcég meg akarja venni a víztisztító technológiáját, a haszonból pedig nekem is jár" - panaszolta a Baldwin.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Nem halálos beteg Marsi Anikóhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101231-nem-halalos-beteg-marsi-aniko.htmlNyomor vár Gináékra a show utánhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101231-ujra-a-testebol-fog-elni-nyomor-var-ginaekra-a-show.htmlHihetetlen: Még gyereket is szült a féltestű asszony! Videóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101231-hihetetlen-meg-gyereket-is-szult-a-feltestu-asszony-video.htmlTudd meg, hogyan csókol! - Csillagjegye elárulja!http://www.life.hu/szeress/szerelem/20101223-csokhoroszkop-csokolozo-csillagjegyek.htmlDráma: VV Olivér holtan találta az édesanyját!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101228-holtan-talalta-vv-oliver-az-edesanyjat.html26 kilóra fogyott és meghalt a híres modell! Videóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101231-26-kilora-fogyott-es-meghalt-a-hires-modell.htmlLebuktak: Megvan az új magyar álompár!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101231-megvan-az-uj-magyar-alompar.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.