Sanyi hasznot húz VV Szandika népszerűségéből?

nyeremény Való Világ 4 tartozás szilikoncica VV Szandika kihasználás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szandika barátja, Sanyi, abban bízik, hogy a villa szilikoncicája nemcsak a tartozását fizeti vissza neki, hanem a lány ismertségéből szerzett pénzén is osztoznak.

Hosszú évek alatt felhalmozott adósságát szeretné rendezni az új évben VV Szandika. A ValóVilág telt ajkú amazonja szilveszteri fogadalma szerint egy dolgot biztosan betart a 2011-es évben: megadja tartozását barátjának, Sanyinak.

fotó: Mudra László
fotó: Mudra László

"Néhány év alatt sokasodott meg a tartozása. Tudom, amint Szandinak lesz miből kifizetnie, azonnal rendezi az adósságát. Nem kívánom elárulni, mekkora összegről van szó, de ez egy baráti kölcsön volt, ami még belefér a kapcsolatunkba" - nyilatkozta szűkszavúan a szigethalmi tanyáján jelenleg magányosan éldegélő Sanyi, aki azért nevetve hozzátette, reméli, a műsor után ő is részesül majd Szandika anyagi javaiból.

"Ahogy Szandi az adásban is megfogalmazta, minden lehetőséget ki fog használni, hogy pénzhez jusson. Én ebben támogatom, s szívem mélyén tudom, hogy nem lesz hálátlan, hiszen én is rengeteget segítettem neki" - fogalmazott a bizakodó jóbarát.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Király L. Norbi a ValóVilágban csókolózott!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110101-kiraly-l-norbi-a-valovilagban-csokolozott-video.htmlGigi megnyeri a fődíjat!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101231-szilveszteri-meglepetes-vastag-tomi-es-kiraly-l-norbi-a-villaban.htmlLebuktak: Megvan az új magyar álompár!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101231-megvan-az-uj-magyar-alompar.htmlMarsi Anikó nem halálos beteg!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101231-nem-halalos-beteg-marsi-aniko.htmlNyomor vár Gináékra a show utánhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101231-ujra-a-testebol-fog-elni-nyomor-var-ginaekra-a-show.htmlA sors markában: egy betegség, amitől a legjobban rettegünkhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101227-jobban-felunk-a-raktol-mint-attol-hogy-elveszitjuk-mindenunket.htmlSzületésnapod elárulja, mennyit kell dolgoznod 2011-ben!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101229-ketszer-ennyit-kell-dolgoznunk-2011ben.htmlÚjévi babonák - Vedd kezedbe a szerencsét!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101228-ujevi-babonak-vedd-kezedbe-a-szerencset.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.