Oprah Winfrey talkshow műsorvezető kábelcsatorna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhúzódó előkészületek után végre megkezdte a sugárzást Oprah Winfrey televíziós műsorvezető saját csatornája.

Az OWN, vagyis Oprah Winfrey Network máris 80 millió háztartásban érhető el az Egyesült Államokban. "Igen, végre tényleg adásban vagyunk" - mondta a világ legbefolyásosabb női között emlegetett tévés díva szombaton, amikor a csatorna megkezdte működését.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Különleges nap ez, hiszen veletek együtt új fejezet nyílik az életemben" - jegyezte meg a nézőkhöz szólva. Az OWN - Oprah Winfrey Network - a nap 24 órájában sugároz műsorokat, a program a remények szerint "inspirál és reményt ad" majd a nézőknek - fogalmazott előzőleg Winfrey, aki mindezt elsősorban egészségügyi, pszichológiai, pénzügyi és főzőműsorokkal kívánja megvalósítani. Noha a műsorvezető a szórakoztatóipar leggazdagabb és legbefolyásosabb emberei közé tartozik, szakemberek nincsenek meggyőződve arról, hogy az OWN ugyanolyan sikeres lesz, mint Oprah Winfrey évek óta futó beszélgetős műsora az ABC csatornán - adta hírül az MTI.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Hajdú Péter kórházba került!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110103-hajdu-peter-korhazba-kerult.htmlElcsattant az első szerelmes csók a villában!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110103-elcsattant-az-elso-szerelmes-csok-a-valovilagban.htmlVV4 második párbaj: Olivér mehet vissza a villába!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110102-vv4-masodik-kiszavazas-oliver-maradt-bent-a-villaban.htmlVégre összeházasodik a két szerelmes színész?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110102-beteljesul-a-sztarszerelem-2011ben.htmlFérjhez ment a híres countryénekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110102-ferjhez-ment-a-legnepszerubb-country-enekesno.htmlSzíj Melindára nem kíváncsiak a megasztárosok!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110102-szij-melindat-elkerulik-egykori-csapattarsai.htmlAusztráliában mutatta be új show-ját a Le Grand Cirque társulatahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110102-ausztraliaban-mutatta-be-uj-showjat-a-le-grand-cirque-tarsulata.htmlCsodálatos palota - jégből!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101229-oriasi-jegpalota-kinaban.htmlObama Hawaiin vakációzik családjávalhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101228-obama-hawaion-vakaciozik-csaladjaval.htmlHatalmas hóesés bénította meg egész New Yorkothttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101227-hatalmas-hoeses-benitotta-meg-a-kozlekedest-new-yorkban.htmlAngyal alakú felhőképződményt kaptak lencsevégre Nagy-Britanniábanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101226-angyalok-a-fellegekben.htmlAblakmosó mikulások Japánbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101225-ablekmoso-mikulas-a-slager-japanban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.