alvászavar sztárok Megasztár énekesnő Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg híresség küzd alvási problémákkal, és ez alól Tóth Vera sem kivétel.

Az alvásnak nem a mennyisége, hanem a minősége a fontos - mondják a szakemberek. A LifeMagazin műsorában Tóth Vera vallott alvásproblémáiról, ami már annyira elhatalmasodott az énekesnőn, hogy csak természetgyógyász segítségével tudta leküzdeni.


szólj hozzá: Alvászavar

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Szörnyű baleset után kapott új testet - videó!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110105-szornyu-baleset-utan-kapott-uj-testet-video.htmlBrutálisan megtámadták a zenész nagyszüleit!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110105-brutalisan-megtamadtak-a-zenesz-nagyszuleit.htmlDemi Moore: "Segítség, szétesik az arcom!"http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110105-demi-moore-segitseg-szetesik-az-arcom.htmlVictoria Beckham kivetette mellimplantátumát!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110105-victoria-david-kozel-sem-tokeletes.htmlIsmét börtön vár a színésznőre?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110105-ismet-borton-var-a-szinesznore.htmlVV4: Gina feladta, kiköltözött a villából!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110104-vv4-gina-feladta.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.