Lindsay Lohan börtönbüntetés rehabilitációs központ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, ha megfeszül, akkor sem tud jó útra térni Lindsay Lohan.

Néhány napja hagyta el a botrányhős színésznő a Betty Ford Rehabilitációs Klinikát és költözött vissza a négyszobás tengerparti lakásába exbarátnője, Samantha Ronson szomszédságába. Most azonban úgy tűnik, a 24 éves Lindsay-re ismét börtön vár - és könnyen lehet, hogy ezúttal nem néhány órát, hanem 180 napot kell majd a rácsok mögött töltenie.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Lindsay ugyanis 2010. december 12-én megsértette a feltételes szabadlábra helyezést azzal, hogy állítólag bántalmazta a klinika egyik alkalmazottját, Dawn Hollandot. Később az asszonyt kirúgták a munkahelyéről, és elvetették a kínos affért a színésznővel, a hatóságok december 23-án mégis úgy döntöttek, hogy alaposabban kivizsgálják a dolgokat, és kiderítik, van-e alapja Lindsay-t testi sértéssel vádolni. Dawn Holland kivonja magát az ügyből, de ha bebizonyosodik Lohan vétkessége, a színésznő akár hat hónapot is kaphat.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.