prostitúció Való Világ 4 titok VV Gina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Gina nemrég őszintén vallott egykori prosti életéről, és arról, hogyan változott meg szerető férje miatt. Most azonban kiderült, hogy nem csak itthon árulta magát.

Lelepleződött VV Gina, egy svájci weboldalon ugyanis még ma is látható a testét hirdető ValóVilág-sztár! - írta a Blikk.hu. Gina eddig a szégyenteljes múltját nem is próbálta tagadni, sőt őszintén vallott róla. "Mindig fontos volt nekem a pénz, jól kerestem, de hosszú ideig az a típus voltam, aki ha az egyik hónapban 400 ezret keresett, a másikban már 600-at akart. Végül mégis feladtam ezt az életet. Kurva voltam, szórtam a pénzt, és nagyjából nem érdekelt semmi" - vallotta be Gina, majd újra hozzátette: ez a régi énje, amelynek semmi köze a mostanihoz.

www.valovilag.hu
www.valovilag.hu


Hiába az őszintének tűnő vallomás, most mégis lelepleződött. A svájci weboldalon ugyanis Gina a mai napig hirdeti magát, igaz ugyan, hogy álnéven, Estherként, aki mellesleg 18 éves, de az arcról és a tetoválásáról egyértelműen felismerhető. A félmeztelen képeken gátlástalanul pózol, van olyan is, amin kéjesen nyalogatja a kezében lévő óriási nyalókát. A tájékoztató szerint pedig franciázást, dominaszexet vagy akár szerepjátékot is vállal.
Ginát a Blikk is megkérdezte a svájci weboldalról, de csak zavartan válaszolt. Most is azt állította, hogy teljesen felhagyott a prostitúcióval. A weboldalon lévő fotókról pedig azt nyilatkozta, hogy azok régen készültek, majd azért hozzátette, régen Ausztriában is "dolgozott".

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



VV4 - Kavarás és taktikahegyekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110106-kavaras-es-taktikahegyek.htmlKiderült! VV Éva Talmácsi szeretője volt!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110106-kiderult-vv-eva-talmacsi-szeretoje-volt.htmlHalott szerelme házában maradt a színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110106-halott-szerelme-hazaban-maradt-a-szineszno.htmlJanicsák Veca: Ezt a fiút nagyon szeretem!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110106-janicsak-vecara-szerelem-es-nagy-karrier-var.htmlTippek romantikus fürdő készítéséhezhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110104-tippek-romantikus-furdo-keszitesehez.html127 kilót fogyott a világ legkövérebb embere! Döbbenetes videóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110107-127-kilot-fogyott-a-vilag-legkoverebb-embere-foto.htmlNők a kés alatt - Terézanyu írásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110106-nok-a-kes-alatt-terezanyu-irasa.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.