Kínos! VV Ildi nővére az X-Faktorban villantott! - videó

2011.01.09. 12:19

Emlékeztek még a piros ruhás énekesnőre, aki Madonna Material Girljével lépett a mentorok elé? Ő Beatrix, Ildi testvére!


A párbajra készülő VV Ildi és nővére, Beatrix is érdeklődnek a művészetek iránt. Ildit gyerekkora óta a színészet vonzotta, Beatrix az éneklés terén próbált sikereket elérni. Bea nyáron az X-Faktor válogatásán is szerepelt, de csupán egy igent kapott, méghozzá Nagy Ferótól.

"Általános iskolában népdalénekesi versenyt nyertem, 2001-ben a székesfehérvári Ki mit tud?-on voltam döntős, mindent megpróbáltam, hogy énekesnő legyek" - mondta Tomai Beatrix a ValóVilág.hu-nak.

Ildikó nővére tíz éve Budapesten él, húgával többnyire ünnepekkor találkozik. Mivel nincsenek napi kapcsolatban, nem tudja, mi lesz a frissen kiválasztott Ildi következő lépése.

"Biztosan nehéz a húgomnak elfogadtatnia magát, hiszen jóval később érkezett, mint a többiek. Nem tartom visszahúzódónak, bízom benne, hogy harcba fog szállni magáért. Vannak pillanatai, amikor kifejezetten karakán tud lenni, de nem bonyolódik bele primitív beszélgetésekbe" - mondja Beatrix. Ildi nővére azt is elárulta, hogy szerinte testvére erőssége a többiekkel szemben a gondolkodásmódja, az életfelfogása lehet, ha kibontakozik. Egy biztos, Ildi elszántan próbál közelíteni villatársai felé, legutóbb Alekosszal akarta rendezni nézeteltéréseit, és annyit elért, hogy az Okostojás megígérte, ha szól neki, hogy igényt tart a társaságára, mindenképp szakít időt a lányra.

Ildikó a Törtetők között indult a ValóVilág első beszavazóshow-ján, de nem ő, hanem Éva került be a villába. Zsuzsi kizárását követően azonban újabb esélyt kapott, és ő is beköltözhetett. Ildi utolsóként, jól összeszokott csapatba érkezett, ezért nincs könnyű dolga a beilleszkedéssel. A harmadik kiválasztáson Ildi csuklójára került a zöld kendő.

Forrás: RTL Klub

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!Újabb világsztár költözik Budapestre!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110109-ujabb-vilagsztar-koltozik-budapestre.html Szíj Melindának nincs nyugta!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110109-szij-melindanak-nincs-nyugta.html Kidobta a pasija a VV4 jókislányát!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110109-kidobta-pasija-a-vv4-jokislanyat.html Ildikó Évát hívta ki párbajra!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110108-ildiko-parbajozni-fog.html Így vesztette el szüzességét Angelina Joliehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110108-igy-vesztette-el-szuzesseget-angelina-jolie.html Éva leitta magát és szexet követelt Alekosztólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110108-eva-leitta-magat-es-szexet-kovetelt-alekosztol.html
 

X-FaktorcsaládcikiValó Világ 4