Kínos! VV Ildi nővére az X-Faktorban villantott! - videó

X-Faktor Való Világ 4 család ciki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékeztek még a piros ruhás énekesnőre, aki Madonna Material Girljével lépett a mentorok elé? Ő Beatrix, Ildi testvére!


A párbajra készülő VV Ildi és nővére, Beatrix is érdeklődnek a művészetek iránt. Ildit gyerekkora óta a színészet vonzotta, Beatrix az éneklés terén próbált sikereket elérni. Bea nyáron az X-Faktor válogatásán is szerepelt, de csupán egy igent kapott, méghozzá Nagy Ferótól.

"Általános iskolában népdalénekesi versenyt nyertem, 2001-ben a székesfehérvári Ki mit tud?-on voltam döntős, mindent megpróbáltam, hogy énekesnő legyek" - mondta Tomai Beatrix a ValóVilág.hu-nak.

Ildikó nővére tíz éve Budapesten él, húgával többnyire ünnepekkor találkozik. Mivel nincsenek napi kapcsolatban, nem tudja, mi lesz a frissen kiválasztott Ildi következő lépése.

"Biztosan nehéz a húgomnak elfogadtatnia magát, hiszen jóval később érkezett, mint a többiek. Nem tartom visszahúzódónak, bízom benne, hogy harcba fog szállni magáért. Vannak pillanatai, amikor kifejezetten karakán tud lenni, de nem bonyolódik bele primitív beszélgetésekbe" - mondja Beatrix. Ildi nővére azt is elárulta, hogy szerinte testvére erőssége a többiekkel szemben a gondolkodásmódja, az életfelfogása lehet, ha kibontakozik. Egy biztos, Ildi elszántan próbál közelíteni villatársai felé, legutóbb Alekosszal akarta rendezni nézeteltéréseit, és annyit elért, hogy az Okostojás megígérte, ha szól neki, hogy igényt tart a társaságára, mindenképp szakít időt a lányra.

Ildikó a Törtetők között indult a ValóVilág első beszavazóshow-ján, de nem ő, hanem Éva került be a villába. Zsuzsi kizárását követően azonban újabb esélyt kapott, és ő is beköltözhetett. Ildi utolsóként, jól összeszokott csapatba érkezett, ezért nincs könnyű dolga a beilleszkedéssel. A harmadik kiválasztáson Ildi csuklójára került a zöld kendő.

Forrás: RTL Klub

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.