telefonbeszélgetés Tesó barátnő Való Világ 4 VV Gombi paródia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág állandóan pityergő macsójáról paródiákat készítettek a nézők. Gombi meghatódva fogadta a vicces videókat.

Egyszer, mikor egy hazai celeb rossz néven vette az Irigy Hónaljmirigy paródiáját, a fiúk azzal nyugtatták: "Azért téged választottunk, mert sokakat érdekelsz. Szeretnek, vagy kevésbé, lényeg, hogy szívesen hallanak rólad!" - valahogy így lehet ez a mi Gombinkkal is, hogy celeb-e, vagy csak szimplán Gombár Gábor, vagy VV Gombi, az már egy másik kérdéskör.

www.valovilag.hu
www.valovilag.hu

Az RTL Klub felhívására, hogy küldjenek a nézők rövidfilmeket Gombi emblematikus telefonálásáról, több száz pályamű érkezett. A 9 legjobban sikerült videót a villában is bemutatták. Volt, aki Picúrt a Pom-Pom mesés kislánnyal azonosította, volt, aki poénból kötelet akasztott Gombi nyakába, mert nem beszélhetett eleget Picúrral. Egy rajzfilmes változat is érkezett a villába, ami ugyan nem nagyon különbözött az eredeti videótól, ami a tartalmát illeti, de nagyszerűen el lettek találva a karikatúrák! Le a kalappal! Akadt, aki Gombi szépfiú karakterére ment rá, és olyan is, aki úgy látta, Picúr nemcsak Gombit preferálja, hanem a tesóját is.

Vicces fiúk a 300 filmből kölcsönzött "This is Sparta!' felkiáltást is belekombinálták a videóba, mikor Gombi épp azt kérdezte, hogy harcoljon-e? A villalakóknak és persze Gombinak is egy trailerszerű videó tetszett a legjobban, amiből a kritikai vonal hiányzott ugyan, de szuperül volt összevágva.

Mi most összeállítottunk egy 6 videóból álló listát a Gombi-paródiákból. Nem állítottunk fel sorrendet, mert mind a hat zseniális, még ha nem is került be mindegyik az RTL Klub műsorába. Szóljon hát a Jól vagyoooook! és bónusznak egy Alekosz-egyveleg is, hiszen "mindíííg, minden körülmények között" számítunk rá is!

1. videó - a rajzfilmes

2. videó - a bronzolajos

6. videó - Star Wars


A hab a tortán: Alekosz-remix

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.