esőzés belvíz Ausztrália árvíz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatalmas áradások következtében hihetetlen dolgok történnek a kenguruk földjén.

Toowoomba városában a hatalmas esőzések következtében az utak is felmondták a szolgálatot: a napokban ugyanis szó szerint megnyílt a föld. Kilencen meghaltak, és 66 ember már eltűnt a környezeti katasztrófák következtében.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Megöregedett az egykori szívtipró színész!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110111-georg-clooney-csunyan-oregszik.htmlHeidi Klum és családja a Los Angeles Lakersnek szurkol!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110110-heidi-klum-es-csaladja-a-los-angeles-lakersnek-szurkolt.htmlAlekoszt veréssel fenyegette meg Éva barátjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110112-veressel-fenyegetik-alekoszt.htmlBritney Spears visszatért!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110111-britney-spears-visszater.htmlKomár Laci elvesztette gyermekét!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110111-komar-laci-elvesztette-gyermeket.htmlShakira 11 év után szakítotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110111-shakira-11-ev-utan-szakitott.htmlSzerelmi horoszkóp januárrahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110104-szerelmi-horoszkop-januarra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.