botrányhős Damu Roland Jóban Rosszban TV2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Roland a héten búcsúzott a Jóban Rosszban sorozatból - a színész nincs jó bőrben.

Damutól a sorozatbeli szerepén kívül szinkronmunkáit is elvette a TV2. "Anthonyt (NCIS) hat évig szinkronizáltam, ez idő alatt tizenkilencszer nyertem meg vele a legjobb szinkron díját, a TV2 pedig amikor kiírt a sorozatból, azután azonnal kiadott egy közleményt, miszerint én egyetlen filmben sem szinkronizálhatok" - vallotta a színész a Blikk hasábjain.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

Damu Roland ügye még nincs lezárva, de a színész elárulta, már teljes gőzzel dolgozik jövőjén. "Nagyon várom, hogy március közepén lezáródjon az ügy. Nagyon gyorsan elkezdek a könyvemmel kapcsolatban minél több hiteles információt összeszedni, és azt minél hamarabb elkészíteni. Illetve egyetlenegy szinkronstúdió kitartott mellettem, ahova járok dolgozni napi rendszerességgel. Nagyon sokat foglalkozok a nagyobbik fiammal, Andorral. Egyébként főzök, mosok, takarítok" - mondta terveiről a színész, aki nemrég leborotválta a haját és a szemöldökét is a megtisztulás jeleként. "Egyetlenegy Jóban Rosszban-os kollégám sem fordult el tőlem, csak jóindulattal találkoztam az ő szemszögükből. Amikor kint voltam elbúcsúzni, körülbelül 50-60-an jöttek el. A mostani barátnőm ezeken - hangsúlyozom - a hamis és hazug vádon jókat nevet, hiszen amikor ez megtörtént, mi már együtt voltunk" - vallotta Damu.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.