Éva kiborult, és féltékeny Gigire

VV Éva VV Alekosz hotelszoba VV Gigi helikopter VV Jerzy Való Világ 4 féltékenység kiborult Sebestyén Balázs születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gigi luxusajándékot kapott szülinapjára Jerzyvel, aminek Éva cseppet sem örült. Béci viszont megnyugodott, amikor eszébe jutott, hogy hugicája éppen a piros betűs napjait éli. Erre egy találó kifejezés van: pech.

Éva kiborult a büntetése miatt

A Törtető lány a szombati győztes párbaj után, amikoris odaszaladt édesapjához, és szerelméhez - akivel egy forró csókot is sikerült váltania - holott a ValóVilág szabályai ezt szigorúan tiltják. Éva tudta, hogy ezért büntetést fog kapni, de ekkora érvágásra még ő sem számított.




Alekosz jól megmondta Zsófinak

Ugye Alekosz barátunk nem az a diplomatikus gyerek, így mikor kettesben maradt Zsófival, kiöntötte neki szívét. Továbbra is idegesíti őt a szöszi naiva nyávogása, affektálása, színjátéka. A legszörnyűbb tulajdonságát a végére tartogatta: Zsófi mindig kagylózik, és belehallgatózik a beszélgetésekbe. Szöszike persze megsértődött és nagy duzzogva elment alukálni. Reggel Évának sírta (volna) el bánatát, de azok a fránya könnyek megint bent maradtak. Alekosz, tévedtél, Zsófi közel sem "vígszínház", csak egy első rostán is kibukó, magát tehetségesnek gondoló kislány.



Gigi fantasztikus szülinapi meglepetése

Rácz Gigi 21. szülinapját jól kitalálta az RTL klub: helikoptert küldtek érte és szerelméért, hogy egy 5 csillagos hotelben, luxuskörülmények közt ünnepeljék meg a nagy napot. Először csak egy tortát és szexi fehérneműket kapott a villa legszorgosabb lánya, majd jött az igazi meglepetést leíró levélke. Nagy volt az öröm, először mindenki ujjongott, majd mikor elrepültek a szerelmesek, Éva hisztibe kezdett: mi az, hogy őt bűntetgetik, Anikó is gyengébb szülinapot kapott, Gigikét meg úgy kezelik, mint egy dívát? Totálisan kibukott. és azt is többször elmondta, hogy a fiatalok nem is szerelmesek. Jerzyék pompába érkeztek és remekül érezték magukat: Gigi felvonult újonnan kapott szexi szettjében, Jerzy pedig behabozta a jacuzzi-t. A lényegről azonban nem tájékoztattak minket, csak elhúzták a mézes madzagot.



A szerelmetes cukiságok után Balázs röhögőgörcsöt kapott, majdnem fél percig hahotázott, de nem tudhattuk meg, hogy a jeleneten vagy valami egyéb belső információn kacag. Mindenesetre mókás volt őt így látnni élő adásban.

fotó: Mudra László
fotó: Mudra László

Alekosz Évát is beugratta

Mókás kedvében van a görög csődör, most éppen Évát viccelte meg, ami kicsit kegyetlenre sikerült. Azt mondta neki, hogy a plátói szerelem sokkal jobb, mint egy beteljesült, tehát még mindig Gigiért rajong. Szandika is jelen volt ekkor, aki tovább heccelte Évát. A Törtető lány azonnal kirohant cigizni, mivel nem bírta a kialakult feszültséget. Alekosz egyre messzebre ment, már-már azt bizonygatta, hogy Gigi sem közömbös az irányába. Évának pillanatok alatt előjöttek az emblematikus kistáskái a szeme alá és tajtékzott. Szandi vihogott, Alek pedig nem vallotta be, hogy csak ugratta országos barátnőjét.




Life Magazin: minden hétköznap 18 órától a LifeNetwork műsorán!




Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Nem pánik, hanem tömegpszichózis okozta a tragédiát - Videóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110117-nem-panik-hanem-tomegpszichogzis-okozta-a-szombat-ejjel-tortent-tragediat.htmlA tragédia után - megrázó képsorok a Nyugati téri megemlékezésrőlhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110117-csendes-megemlekezes-a-nyugati-teren-video.htmlElhunyt a rapper brutálisan bántalmazott nagyapjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110117-elhunyt-dopeman-nagyapja.htmlApja teljesen összetört Michael Douglas betegsége miatthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110117-michael-douglas-meggyogyult.htmlAz American Apparel botrányos reklámfotóihttp://www.life.hu/life/galeria/20110117-az-american-apparel-botranyos-reklamfotoi.htmlVV Éváról lemondana barátja, ha összejönne Alekosszalhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110117-vv-evarol-lemondana-a-baratja.htmlJanicsák Veca: Mindig is gumicsizmás voltam - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110116-janicsak-veca-mindig-is-gumicsizmas-voltam-szily-nora-interjuja.htmlFőszereplők távoznak a Barátok köztből!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110116-foszereplo-tavozik-a-baratok-koztbol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.