Catherine Zeta-Jones Michael Douglas Kirk Douglas sugárkezelés rák kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapokig milliók aggódtak Michael Douglas életéért - a színész édesapja, Kirk Douglas megkönnyezte a fia felépüléséről szóló híreket.

Nem Catherine Zeta-Jones volt az egyetlen családtag, aki feszülten várta Michael Douglas gyógyulását. A Tőzsdecápák sztárjának édesapja, Kirk Douglas beismerte, hogy elsírta magát az örömtől, amikor meghallotta, hogy fia felépül a betegségből.

AFP
AFP

"A hír hallatán megfiatalodtam. Egy perccel sem éreztem többnek magam nyolcvanötnél" - viccelődött a kilencvennégy éves Kirk Douglas. "Azt is tudom, hogy Isten meghallgatta az imáimat. Néha megteszi, amit kérek, néha pedig nem hallgat meg" - vallotta a Spartacus egykori sztárja.

A boldog apa azt is elárulta, nagyon büszke volt fia viselkedésére, amikor a betegséget diagnosztizálták nála: "Csodálom Michaelt, amiért ennyire a helyén tudta kezelni a dolgokat. Nyílt és őszinte volt a családdal és a médiával is. Fantasztikus küzdeni akarásról tett tanúbizonyságot azzal, hogy az állandó kezelések és a hihetetlen médiafigyelem ellenére normális életet tudott élni" - vallotta boldogan a színészlegenda a People magazinnak.

AFP
AFP

Kirk Douglas nemcsak fiáért, de menyéért is imádkozott az elmúlt hónapokban. "Rajongok Catherine-ért, és nem tudok elég hálás lenni azért az életért, amit a fiamnak biztosít. Nagyon remélem, hogy még hosszú évekig élvezhetik az életet - együtt" - vallotta az édesapa.

Michael Douglas számára is erőt adott apja szeretete és támogatása - a kilencvennégy éves férfi ugyanis háromszor repült New Yorkba fia kedvéért, ami ebben a korban igen nagy teljesítmény. Michaelt a felépülésen kívül az is nagyon aggasztotta, hogyan hat betegsége az idős édesapjára. "Az egyik legnehezebb feladat a rákkal kapcsolatban az volt, hogy el kellett mondanom apámnak. Hiszen az ember a gyermekeiért sokkal jobban aggódik, mint bárki másért" - árulta el a hatvanhat éves Michael Douglas.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Bejött a papírforma a Golden Globe díjátadónhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110117-golden-globe-2011.htmlVilmos herceg király lesz?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110116-vilmos-herceg-kiraly-lesz.htmlFőszereplő távozik a Barátok köztből!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110116-foszereplo-tavozik-a-baratok-koztbol.htmlVV Éváról lemondana barátja, ha összejönne Alekosszalhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110117-vv-evarol-lemondana-a-baratja.htmlStoptáblához fagyott egy fiúcska nyelvehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110115-stoptablahoz-fagyott-egy-fiucska-nyelve.htmlA sertésinfluenza néhány nap alatt végzett a kis Maisie-velhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110114-a-sertesinfluenza-nehany-nap-alatt-vegzett-a-kis-maisievel.html2010 legfurcsább egészségügyi eseteihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110114-2010-legfurcsabb-egeszsegugyi-esetei.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.