úszónő olimpiai bajnok titkolózás Kovács Ági várandós gyermek terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori olimpiai úszóbajnok pocakja még alig látható, de már tudják az érkező kisbaba nemét: Ági kisfiút hord a szíve alatt.

Kovács Áginak sikerült szinte mindenki elöl eltitkolnia terhességét, a kismama ugyanis már az ötödik hónapban van - árulta el az RTL Klub Fókusz című műsorában. Ágit és férjét váratlanul érte az úszónő terhessége, mivel egy kicsit várni szerettek volna még a gyermekáldással.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Halálosan fáradt voltam délutánonként, és a férjem vette észre rajtam, hogy valami furcsa, és kicsit megváltozott az arcom, olyan más vagyok" - mesélte Ági. Az egykori olimpiai bajnok sportoló nagyon boldog, amióta megtudta, hogy édesanya lesz, és azt is elárulta, hogy amióta egy új élet növekszik benne, azóta még inkább odafigyel magára és magzatára. "Az orvos javaslatára a futással most teljesen leálltam. A szervezetem egyébként is jelez, ha valamiből elég. Idén júliusban leszek 30 éves, és mindig azt mondogattam régebben, hogy én még 30 éves korom előtt fogok szülni." Úgy néz ki, hogy az eddigi sikerei mellett Ági újabb vágya is valóra válik hamarosan.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Rossz lóra tettek a villalakók: Alekoszt küldik párbajoznihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110119-rossz-lora-tettek-alekoszt-kuldik-parbajozni.htmlHalle Berry exe gyermekfelügyeletet akarhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110119-halle-berry-exe-gyermekfelugyeletet-akar.htmlDamu Roland perrel fenyegeti a TV2-thttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110119-damu-roland-bepereli-a-tv2t.htmlSok pénzért adják el magukat a sztárok!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110119-sztarok-reklamfilmekben.htmlVV4: Az eddigi legkeményebbhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110118-az-eddigi-legkemenyebb.htmlHipnózis: Kellemes álomvilág vagy sötét mágia?http://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20110119-hipnozis-beszelgetes-a-tudatalattival.htmlEbbe bele kell őrülni - A fogyás pszichológiájahttp://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110119-a-fogyas-pszichologiaja.htmlCiki! Kivillantak a színésznő leragasztott mellei!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110119-hayden-panettiere-leragasztotta-mellbimboit.htmlLife.hu fitneszpercek - Body art Füzessy Balázzsalhttp://www.life.hu/tested-lelked/mozgas/20110119-lifehu-fitneszpercek-body-art-fuzessy-balazzsal-9.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.