Pécsi Ildikó Presser Gábor Kovács Lázár reklámfilm Egerszegi Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma már senki sem döbben meg azon, ha egy mosószerreklámban kedvenc színészét látja viszont.

Évekkel ezelőtt még azt gondoltuk, azért vállal el egy elismert színész egy reklámfilmet, mert nincs más lehetősége a megélhetésre. Ma azonban már teljesen megszokott, hogy jelentős díjakkal és elismerésekkel rendelkező ismert emberek különböző termékeket népszerűsítsenek.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub

Jakupcsek Gabriella vagy Egerszegi Krisztina joghurtot és pudingot, Pécsi Ildikó és Tahi Tóth László mosóport, Vágó István kölcsönt, Hernádi Judit pedig vajat próbál ránk beszélni, de a sokat foglalkoztatott zeneóriás, Presser Gábor is reklámarc lett.

"Én nagyon örültem, amikor a mosóporos cég megkeresett, és hogy őszinte legyek, egy ilyen reklámmal valóban többet lehetett keresni, mint akár egy komoly, kiemelt szinkronfőszereppel" - mesélte Pécsi Ildikó. "Igaz, sokan elítéltek érte, de ez a reklám komoly sikereket ért el. Ráadásul egy ilyen esetben szigorú szerződéseket is kötnek, feddhetetlennek kell lenni hozzá. Persze van, akit kifejezetten akkor szerepeltetnek, ha tele van vele a média, nem is biztos, hogy a jó hírek miatt" - vallotta a színésznő a Blikknek.

Az X-Faktor legszínesebb egyéniségét, Domonkos Fannit kérte fel egy amerikai kozmetikai cég a hazai termékek népszerűsítésére. A fiatal énekesnő Dukai Reginával szerepel a kampányban, ahol ő képviseli az extrém színvilágot. ,,Nagyon örültem a felkérésnek, de rendkívül meglepett, hogy engem választottak Regi mellé. Soha nem voltak modellkedéssel kapcsolatos ambícióim. Mindezek ellenére nagyon élveztem a munkát. Érdekes volt ezzel a világgal ilyen közelről megismerkednem. Egyébként is szeretek sminkelni, és odavagyok a színes szemhéjfestékekért." - vallotta Fanni.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence



RTL sajtóklub
RTL sajtóklub

Kovács Lázár erre remek példa: amikor a sztárszakács körül kirobbant a törvényen kívül született gyermekét érintő botrány, szinte azonnal eltűnt a bolthálózat reklámjaiból, kicsivel később viszont már egy zacskós leveseket gyártó cég kisfilmjében tűnt fel újra mosolyogva.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



VV4: Az eddigi legkeményebbhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110118-az-eddigi-legkemenyebb.htmlTöbbször is eljátszották a kivégzését - Videó Papp István szabadulásárólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110118-papp-istvan-szabadulasa.htmlTabáni Istvánt letaszítják trónjáról?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110118-csillag-szuletik-3.htmlGregor Bernadett újabb gyermeket szeretnehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110118-gregor-bernadett-ujabb-gyermeket-szeretne.htmlA boldogságtól meghízott az énekesnő!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110118-christina-aquilera-meghizott.htmlElhunyt a rapper brutálisan bántalmazott nagyapjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110117-elhunyt-dopeman-nagyapja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.