Pierce Brosnan édesanya színésznő forgatás Sarah Jessica Parker üzletasszony filmszerep New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szex és New York sztárja hol máshol forgathatná legújabb filmjét, mint a "Nagy Almában".

I Don't Know How She Does It címmel forgatja legújabb filmjét Sarah Jessica Parker. A híres színésznő mellett a stáb többi tagja sem lesz piskóta: Christina Hendricks, Olivia Munn, Pierce Brosnan, Kelsey Grammer és Seth Meyers is csatlakozott már a filmhez, amit a napokban kezdtek el forgatni New Yorkban Douglas McGrath rendező vezetésével. SJP egy sikeres üzletasszonyt fog játszani, aki emellett kétgyermekes anyuka is, és igyekszik egyensúlyt tartani két fontos feladata között.

AFP
AFP


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Íme Popeye, a tengerész 2011-benhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110120-popey-a-tengeresz.htmlVV4: Alekosz Gigit viszi ki párbajozni?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110120-kivalasztas-utani-zurzavar-a-villaban.htmlKovács Ági öthónapos terhes!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110119-elso-gyermeket-varja-kovacs-agi-uszobajnok.htmlMucsi Zoltán levetkőzött!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110118-mucsi-zoltan-szineszt-meztelenul-fotoztak.htmlMenthetetlenül szerelmes a szexi színészhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110114-menthetetlenul-szerelmes-a-hires-szinesz.htmlAlacsonyabb IQ-t eredményez a fogyókúrahttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110121-karositja-a-magzat-agyat-a-dieta-a-terhesseg-korai-szakaszaban.htmlHernyótetem potencianövelésrehttp://www.life.hu/szeress/szex/20110120-potencianovelo-himalaja-viagraval.htmlDiszkótragédia és drogpánik - Terézanyu írásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110120-diszkotragedia-es-drogpanik-terezanyu-irasa.htmlElton John megmutatta kisfiáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110120-elton-john-megmutatta-kisfiat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.