VV Olivér Való Világ 4 sérülés gokartverseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány játékost, köztük Olivért is megajándékozták azzal, hogy részt vehetett egy gokartversenyen, melyet végül kénytelen volt kihagyni.
Olivér már a bemelegítésnél megerőltette magát, amelynek következtében kénytelen volt kihagyni az ajándékba kapott versenyt. A villa lakóit amiatt jutalmazták gokartozással, mert sikerült teljesíteniük a Tour de Villát. A bicikliversenyben 200 kilométeres távot kellett megtenni, ezt a nézők szavazták meg a lakók számára - adta hírül a Blikk.hu.



Többen is hasonlóan jártak

Az ajándékprogram első része még nem volt éles verseny, csupán gyakorlás, ám többen, így Olivér, Béci és Alekosz is annyira fájlalta a karját, hogy végül kénytelenek voltak a szervezők orvost hívni hozzájuk. Baleset nem történt, így minden bizonnyal a fájdalmak a néhány nappal ezelőtti szkander következményei, ott erőltethették meg izmaikat a fiúk.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.