pereskedés Megasztár botrány karrier Szíj Melinda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár énekesét nem először sértették meg nyilvánosan, azonban most úgy döntött, betelt a pohár, és bepereli Hajdú Pétert. Melinda ugyanis úgy érzi, hogy a műsorvezető vérig sértette a műsorában.

Miután a Bagi-Nacsa páros a szilveszteri műsorában kifigurázta Szíj Melindát, most Hajdú Péter sem kímélte a Megasztár csillagát. A showman ugyanis egy Szíj Melindát parodizáló stand uppal indította legutóbbi műsorát, ami miatt az énekesnő annyira megharagudott, hogy nem kizárt, bepereli Hajdú Pétert.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

Az énekest annyira megviselték a történtek, hogy a lap információi szerint már annak is utána járt, hogyan tudna elégtételt venni a műsorvezetőn, akár a bíróságon is. "Igen, de nem kívánok nyilatkozni semmit. Ne haragudjon" - nyilatkozta Melinda a feltevésre, miszerint bírósághoz fordulna.


szólj hozzá: Szíj Melinda-Maradj velem


Melinda a Megasztár óta szinte teljesen eltűnt, amit azzal indokolt, hogy nem szeretne a címlapokon szerepelni. "Most csakis a lemezemmel és a fellépéseimmel szeretnék foglalkozni, mással nem."

Forrás: Új Ász

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Szíj Melinda-szatyor kapható!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110113-szij-melinda-divatot-teremt.htmlSzíj Melinda újból irodai munkás lett!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110104-szij-melinda-visszatert.htmlVége! Szíj Melinda befejezte!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101219-vege-szij-melinda-befejezte.html30 éves a szívtipró énekes!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110130-justin-timberlake-harminc-eves.htmlHazudott az ismert sztárséf!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110130-eltitkolta-az-allatvedo-gordon-ramsey-hogy-capat-olt.htmlOroszlánból készült hamburgert kínálnak egy étterem étlapjánhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110128-oroszlanbol-keszult-hamburgert-kinalnak-egy-etterem-etlapjan.htmlSarka Kata: Hatalmas lett a cicim!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110128-sarka-kata-mellkisebbito-mutetre-keszul.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.