prostitúció színész gyerekek Jaden Smith Will Smith kizsákmányolás sztárszülők tinisztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terry McMillan amerikai írónő rátámadt Will Smithre. Azzal vádolja a sztárt, hogy kizsákmányolja a gyermekeit.

A sikeres szerző saját Twitter-oldalán osztotta ki a Smith szülőket. "Smith gyerekei máris sztárnak képzelik magukat, és kifejezetten arrogánsan viselkednek. Annyira szomorú ezt látni" - írja McMillan.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ami azt illeti, a gyerekek, Jaden és Willow Smith máris szüleik nyomát követik. A színész idősebbik gyermeke egymás után forgatja a filmeket Hollywoodban, míg a kisebbiket máris az új Rihannaként aposztrofálják. Terry McMillan azonban még messzebbre megy a vádaskodással. "A Smith gyerekeket egyszerűen prostituálják és kizsákmányolják a szüleik" - írja az írónő, aki szerint Will Smith kötelessége az lenne, hogy megóvja a tizenkét éves fiát és tízéves lányát, hiszen éppen elég rossz példát láthatott már ő is, hiszen sok sztárcsemete élete vett már rossz irányt. "Nézzék meg Lindsay Lohant vagy a Phoenix fiúkat. Egyszerűen kimarad a gyerekkoruk, pedig az bármilyen hírnévnél és dicsőségnél fontosabb" - figyelmeztetett a szerző.

Forrás: Borsonline

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.