Repülőtéren bukott le a szerelmes sztárpár!

lebukás sztárpáros műsorvezető szerelmespár titkolózás Dundika Majka playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lebukott az egykori playmate Dundika és a TV2 Ezek megőrültek műsorvezetője, Majka. Kiderült, hogy már hónapok óta együtt van a két híresség.

Nincs több titkolózás! A Borsonline értesülése szerinte az egyik fapados légitársaság Barcelonába tartó járatához igyekeztek a napokban hajnali öt óra körül Dundika és Majka. A korai időpont ellenére kisimultan érkeztek a reptérre, de a váróterembe lépve elkomorultak. Majka nem tudta és nem is akarta leplezni indulatait, amikor meglátta az egyik magazin fotóriporterét, és rájött, hogy többé nem ködösíthet, hiszen lebuktak szerelmével, Dundikával.

RTL sajtóklub,TV2 press
RTL sajtóklub,TV2 press

Majka a legegyszerűbb megnyilvánulását választotta a lebukást követően: válogatott szitkokkal köszöntötte az újság munkatársát. "Ti meg mi a f...t kerestek itt?" - demonstrálta nyelvünk gazdagságát az egykori valósághős. "Honnan tudtátok, hogy jövünk?" - kérdezte, majd nyomdafestéket nem tűrő szavakkal írta le, hol látná szívesen az újságírókat. "Senkinek semmi köze nincs ahhoz, hogy mi együtt vagyunk!" - üvöltötte a TV2 Ezek megőrültek című show-jának műsorvezetője, akit Dundika meg sem próbált csitítani. A pár idegesen állt be a csekkolásra váró sorba, ahonnan időnként aggódva sandítottak hátra, azt kémlelve, hogy az újság munkatársai még mindig figyelik-e őket. Végül eltűntek a reptéri váróban, hogy elinduljanak a felhőtlen pihenést ígérő Barcelonába.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Milliókért agyondolgozzák magukat az X-Faktor sztárjai?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110204-vastag-csaba-janicsak-veca-agyondolgozza-magat.htmlSzandikát majdnem kizárták a játékból!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110203-szandikat-majdnem-kizartak-a-jatekbol.htmlDétár Enikő nem halálos beteg!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110203-detar-eniko-nem-halalos-beteg.htmlFalusi Mariann kiborult!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110203-falusi-mariannt-eltiltottak-a-zsiregetestol.htmlÖrdög Nóri és Bereczki Zoli a Csillag születik új műsorvezetői?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110203-ordog-nori-es-bereczki-zoli-vezeti-az-uj-csillag-szuletiket.htmlÉkszerlopással vádolják a színésznőthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110203-ekszerlopassal-gyanusitjak-a-botranyos-maganeleterol-ismert-lindsay-lohant.htmlTom Cruise tönkretette volt feleségéthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110203-nicole-kidmant-nagyon-megviselte-a-valas-tom-cruisetol.htmlA kínai asztrológiában elkezdődött a Nyúl évehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110202-kezdetet-vette-a-kinai-ujev-2011-a-nyul-eve.htmlMeztelen gyerekek képeit találták a plébános számítógépénhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110204-meztelen-gyerekek-kepeit-toltotte-le-a-magyar-plebanos.htmlSzexuális erőszak: veled is megtörténhethttp://www.life.hu/szeress/szex/20110203-szexualis-eroszak-veled-is-megtortenhet.htmlBaleset a tornateremben: három diák megsérült!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110203-megserult-harom-diak-egy-fovarosi-altalanos-iskolaban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.