David Beckham öröm kislány gyermekáldás terhes futballsztár fiúgyermek Victoria Adams Spice Girl
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy az öröm a Beckham családban: a jelek szerint teljesült a sztárpár legnagyobb vágya, ugyanis a negyedik gyermekük az orvosi vizsgálatok szerint kislány lesz.

A család szóvivője a múlt hónapban jelentette be, hogy Victoria Adams, David Beckham világhírű futballsztár felesége ismét gyermeket vár, és a legújabb családtag érkezése a nyáron esedékes.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Victoria eddig három fiúgyermekkel ajándékozta meg férjét: Brooklyn 11 esztendős, Romeo nyolc-, Cruz pedig ötéves. A házaspár soha nem csinált titkot abból, hogy a három fiú után nagyon szeretnének egy kislányt is. A The Sun beszámolója szerint a család vágya ezúttal teljesülni látszik, a legutóbbi ultrahangos vizsgálat ugyanis kimutatta, hogy Beckhaméknek kislánya lesz.
A lap bennfentes forrásai elmondták, hogy az első, januári vizsgálat során még nem sikerült megállapítani a gyermek nemét, a két héttel később megismételt ultrahangos ellenőrzés után azonban már egyértelművé vált a dolog - értesült a Blikk.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Vastag Tamás dobta Keresztes Ildikót!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110205-vastag-tamas-mar-nem-tartja-a-kapcsolatot-keresztes-ildikoval.htmlVV4: Szandika megerőszakolná Olivért!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110204-valo-vilag-4-szandika-megeroszakolna-olivert.htmlVV Éva botrányos kinti életehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110204-vv-eva-es-baratja-adam-botranyos-kapcsolat.htmlRepülőtéren bukott le a szerelmes sztárpár!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110204-majka-es-dundika-egy-par-lebuktak-a-repuloteren.htmlMilliókért hajtják túl magukat az X-Faktor sztárjai?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110204-vastag-csaba-janicsak-veca-agyondolgozza-magat.htmlSzandikát majdnem kizárták a játékból!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110203-szandikat-majdnem-kizartak-a-jatekbol.htmlDopeman édesanyja a sorozatrablásról: "Volt, akit a vasalójával égettek halálra"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110204-dopeman-edesanyja-a-nagyszulok-halalarol.htmlElveszettnek érzik magukat a 80-as évek szülötteihttp://www.life.hu/anyaskodj/20110204-elveszett-generaciokent-emlegetik-a-80as-evek-szulotteit.htmlSegítség! Nővel csalt meg a barátnőm!http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110204-parkapcsolat-a-ferfiak-konnyebben-megbocsatjak-ha-baratnojuk-novel-lep-felre.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.